Actrita Yoon Son-ha, ce a avut recent un accident de masina, va renunta temporar la filmarile de la serialul difuzat de KBS2, “The Fugitive: Plan B”. Producatorul sef al serialului a declarat: “Operand “planul B”, intocmai cum o spune titlul serialului, am modificat urgent scenariul astfel incat profesoara Hwang Mi Jin – pe care Yoon Son-Ha o interpreteaza – sa dispara pentru o vreme, angajandu-se intr-un caz diferit, astfel incat aceasta disparitie sa nu afecteze cursul normal al serialului”. Acesta a adaugat: “Sub-scenariul a fost pregatit in avans, astfel incat sa nu fie mari schimbari in dezvoltarea liniei principale a povestii; mai mult, serialul pare a evolua intr-o poveste si mai interesanta. Am facut deja pregatirile necesare revenirii in serial a personajului imediat ce Yoon Son-ha isi reface sanatatea”. Un purtator de cuvant al agentiei de impresariere a lui Yoon Son-ha a spus: “Membrii staffului de productie o doresc sa se alature curand filmarilor, si si Yoon are o dorinta puternica de a reveni in serial, astfel ca s-ar putea sa participe la filmari chiar daca va trebui sa stea in caruciorul cu rotile in fata camerelor, odata ce se va reface”.
Yoon Son-ha a avut un accident de masina pe 30 octombrie 2010, cand a intrat cu masina intr-un parapet de protectie, suferind o interventie chirurgicala la piciorul drept datorita fracturii cauzate de accident. Reprezentantii agentiei sale au declarat ca operatia a avut succes si ca actrita se gandeste sa revina inapoi pe platourile de filmare dupa ce va primi tratamentul necesar in spital.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
15 ⁄ 15 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.