asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Yoo Jae-seok, pentru a cincea oarã la rând comediantul anului în Coreea !

Trimis de pe 7 Jan 2010Fara comentarii

Yoo Jae-seok, in varsta de 37 de ani, a fost numit comediantul anului 2009 in Coreea. Acesta a primit voturile a 51,6% din numarul total de votanti intr-un sondaj Gallup la care au participat 1726 de persoane cu varsta minima de 13 ani. Este pentru a cincea oara consecutiv cand Yoo este recompensat cu acest premiu. Pe pozitia a doua s-a situat Kang Ho-dong, un cunoscut comediant si luptator coreean (wrestling), la randul lui pentru a cincea oara consecutiv pe locul secund in preferintele utilizatorilor de internet.

Yoo Jae-seok este un personaj care a facut cariera in lumea televiziunii si a spectacolelor de televiziune, fiind cunoscut in special ca prezentator de show-uri de televiziune, cum e celebrul (in Coreea) “Muhan Dojeon”(“Infinite Challenge”), difuzat de MBC, emisiunea cu cel mai mare rating in Coreea de 4 ani de zile. Difuzata in fiecare sambata seara, emisiunea care il are ca prezentator pe premiat a fost de primul “real-variety show” din Coreea (un fel de reality show cu tot felul de probe traznite pe care concurentii rareori le pot trece). Daca in primele luni de existenta a emisiunii la conducerea ei s-au incercat diferite variante de prezentatori, din 2005 doar celebrul Park Myung-soo a reusit pentru scurt timp sa-i ia locul, dar in scurt timp conducerea emisiunii i-a fost redata (2008). In timpul filmarilor la emisiune in Noua Zeelanda, la revenirea in tara Yoo Jae-seok a pus la cale un numar comic impreuna cu Park Myung-soo, fiind “prins” ca strecura in tara cateva casete cu filme pentru adulti care i-au fost ascunse in bagaje de Park, fara ca primul sa stie. Desigur ca la granita, la verificare, acestea au fost date in vileag, iar farsa a fost atat de gustata de telespectatorii din Coreea incat Yoo Jae-seok si-a capatat porecla de “Ero Jae-seok”, fiind extrem de iubit de publicul coreean.

In plan personal, pe 4 iunie 2008, Yoo Jae-seok a facut public faptul ca se va insura cu Na Gyoung-Eun, o prezentatoare de stiri din Coreea, in aproximativ 2 ani. 2 luni mai tarziu, acesta s-a insurat, fara ca nimeni sa stie. In acest an, Yoo isi asteapta primul sau copil, in acelasi timp fiind rasplatit in plan profesional cu Marele Premiu al MBC pentru emisiuni de spectacol pentru anul 2009. Sotia lui si-a exprimat dorinta de a-si vedea sotul impreuna cu fiul ei peste 13 ani, in fata televizorului, cand acesta va atinge varsta minima la care poate urmari emisiunea pe care tatal sau o conduce.

Articol realizat de cris999 (c) www.asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*