Regizorul japonez Yoji Yamada, ale carui proiecte recente au facut ocolul mapamondului („Kaabee” si „Love and Honor”) lucreaza, in prezent, la un film a carui premiera este anuntata pentru anul 2010. Intitulat „Otouto”, filmul ii cuprinde in distributie pe actrita veterana Sayuri Yoshinaga (64 de ani) si pe actorul de comedie Tsurube Shofukutei, care au mai aparut impreuna pe ecran intr-un al film al lui Yamada, „Kaabee”. „Otouto” va fi primul film al lui Yamada avand un décor modern, de la „Jugosai: Gakko IV” in 2000. „Otouto” se spune ca va fi un omagiu filmului omonim al lui Kon Ichikawa din 1960.

Yoshinaga si Shofukutei interpreteaza o sora mai mare, respectiv un frate mai mic in aceasta drama de familie. Personajul interpretat de Yoshinaga este o vaduva ce lucreaza intr-o farmacie din Tokyo, si care locuieste fiica si cu soacra acesteia din urma. Fratelei ei, Tetsuro, e un comediant aspirant ce creaza probleme familiei, insa care intr-o zi afla ca nu mai are mult de trait.

„Otouto” („Younger Brother”) va fi cel de-al 73-lea film al carierei merituosului regizor japonez ajuns la varsta de 77 de ani, dintr-o cariera extraordinara rasplatita cu 55 de premii la festivaluri de film din Asia si din intreaga lume.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
8 × 22 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.