Yeo Jin-goo admis la facultateActorul Yeo Jin-goo, cunoscut din filmele „Shoot Me in the Heart”, „Hwayi”, si din serialul „Orange Marmalade”, a fost admis la Universitatea Chung-Ang, devenind student in anul 1 la Facultatea de Teatru. Actorul a aflat vestea pe 30 octombrie, insa desi aceasta s-a raspandit foarte repede, agentia ce-l reprezinta a evitat sa dea o declaratie oficiala, cerand tuturor sa aiba rabdare. De ce ? Se spune pentru ca Yeo Jin-goo a vrut sa fie respectuos fata de multi alti elevi de liceu care in curand urmeaza sa afle daca au fost sau nu admisi la facultatile la care au optat, in urma examenelor ce la acea data erau inca in desfasurare. Agentia a confirmat admiterea pe data de 31, insa a precizat ca „e prea devreme sa anuntam aceasta veste. Consideram ca e incorect fata de toti elevii ce studiaza constiincios chiar in aceste momente.” In ciuda admiterii la facultate, starul in varsta de 18 ani lucreaza din greu la urmatorul sau proiect ca actor, anul viitor urmand a-l revedea, probabil, din nou intr-un rol pe micul ecran.

Daca pentru Yeo Jin-goo emotiile au trecut, pentru restul tinerilor aspiranti dornici de a-si continua studiile la o universitate coreeana acestea abia incep. Intr-o saptamana incep examenele de admitere, si multi au fost interesati sa vada ce staruri vor da la facultate in acest an. Examenul de admitere e unul desfasurat la nivel national, pe 12 noiembrie, in acest an candidati fiind elevii absolventi de liceu ce s-au nascut in 1997. In comparatie cu anul trecut, in acest an sunt mult mai multe staruri ce se pregatesc de admitere. Desigur, exista si o buna Vedete k-pop ce urmeaza o facultateparte de tineri ajunsi vedete ce desi au implinit varsta, au decis sa se concentreze pe domeniul lor de activitate in locul facultatii. Multi idoli din lumea muzicii vor incerca la facultate in acest an, printre care Yuju din GFRIEND, Ryu Soo Jung din Lovelyz, 3 membre ale formatiei DIA, Mingyu din SEVENTEEN, Dokyeom din DK etc. Lui Yeo Jin-goo i se va alatura si Kim Min-jae din „Twenty Again” si „Because It’s The First Time”, ce va fi si el student al universitatii Chang-Ang. Si actrita Park So-young din “Scholar Who Walks the Night” si “Heard It Through the Grapevine” asteapta in prezent vesti de acceptare la o facultate de profil film sau teatru.

Ce mediatizate au ajuns vedetele zilelor noastre… Acum 15 ani, nimeni nu era interesat daca o Song Hye-kyo sau o Choi Ji-woo au absolvit macar o facultate, lumea nu le stia nici macar zilele de nastere, cu toate ca asemeni tinerilor din ziua de azi, erau staruri in plina ascensiune, care nu se plangeau de dificultatile si constrangerile drumului pe care l-au ales in viata… Astazi pana si cel mai necunoscut idol din lumea k-pop-ului e super-mediatizat doar de dragul expunerii publice, fara a interesa, probabil, pe prea multa lume o optiune, pana la urma, personala.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
13 × 22 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.