asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Wild Romance (2012) – episodul 3 subtitrare in romana

Trimis de pe 10 Mar 2012Fara comentarii

Situatia devine complicata, cel putin ciudata si as spune chiar primejdioasa, fapt ce trezeste interesul furioasei si ranchiunoasei garzi de corp. La petrecere, unde a fost obligata sa vina imbracata intr-o rochie de seara, eleganta si incomoda pentru ea, Yu Eun Jae descopera cu surprindere ca femeia cu care se intalnise Park Mu Yeol la karaoke nu era altcineva decat O Su Yeong, sotia lui Jin Dong Su, cel mai bun prieten al clientului ei. Constatare ce starneste si mai tare aversiunea ei pentru client. Pe de alta parte, ca urmare a analizelor facute in secret, se descopera ca o mana criminala turnase in ceaiul lui Park Mu Yeol metanol, o substanta care ii putea produce paralizie sau orbire. Ca urmare Yu Eun Jae incepe sa faca cercetari pentru a afla cat mai multe despre clientul ei. Cum Park Mu Yeol nu este dispus a face confidente “gagautei”, Eun Jae face un compromis cu reporterul Go Do Sa. De la acesta afla informatii despre ce relatii sunt intre Mu Yeol si Dong Su, fapt ce starneste si mai tare furia garzii de corp, care il aprecia mult pe cel de-al doilea. Totodata fata se dovedeste a fi iscusita in pastrarea confidentialitatii informatiilor despre clientul ei, lasandu-l cu buza umflata pe reporterul care credea ca va afla informatii interesante de la Eun Jae.
La aniversarea zilei de nastere a sotiei lui Dong Su, garda de corp observa inca o data interesul exagerat al lui Mu Yeol pentru aceasta. Ba mai mult, atmosfera este nefireasca, tensionata. Eun Jae, scandalizata, pare a vedea in fata ochilor un imoral triunghi amoros.
Pe de alta parte Dong Su renunta a-si mai prelungi contractual cu clubul “Visatorii Rosii” cu intentia de a se retrage definitiv din baseball. La parasirea clubului de catre acesta, fiind de fata, Eun Jae face o descoperire uluitoare. Asa ca lasa ranchiuna la o parte si se hotaraste sa faca cinste meseriei ei de garda de corp prin protejarea vietii clientului ei. Cu atat mai mult ca rezolvarea cazului i-a adus promisiunea incetarii contractului , scapand astfel mai repede de ticalosul si nesuferitul Park Mu Yeol. Asadar cand afla ca cei trei , Park Mu Yeol, Jin Dong Su si O Su Yeong pleaca impreuna in Japonia, garda de corp face tot posibilul sa fie luata si ea.

Prezentarea: mialex55 – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*