Cata inventivitate poate avea o minte bolnava! Menajera vrajitoare este atat de geloasa pe cele doua fete capturate incat vrea cu orice pret sa afle care dintre ele este cu adevarat iubita lui Park Mu Yeol. Ea le spune ca “cea care este cu adevarat iubita va muri, iar cea care nu este iubita va trai” Pentru aceasta ii vine o idee diabolica, schimba hainele celor doua fete intre ele, le pune un sac in cap si le impinge in apa tocmai cand jucatorul intra la piscina. Mu Yeol nu sta pe ganduri, se arunca in apa si o salveaza pe… Da , el nu s-a inselat, a salvat fata pe care o iubeste pentru ca vrajitoarei i-a scapat un amanunt si pentru o secunda indragostitul a avut-o in fata ochilor numai pe ea. In cele din urma, menajera este arestata si face dezvaluiri complete la politie, isi descrie iubirea ei bolnava, obsesiva pentru superstar.
Intre timp, O Su Yeong isi recapata memoria si este arestata. Mu Yeol nu-si abandoneaza prietenul si-l asteapta la usa sectiei de politie, prilej pentru Dong Su ca sa-l apostrofeze pentru increderea prosteasca ce i-o acorda. Jeong Hui se retrage cu demnitate si discretie, pleaca la Londra. Mu Yeol pleaca in cantonament suparat ca Eun Jae nu are incredere in el. Se pare ca pentru arogantul superstar, increderea si adevarul sunt conditiile de baza intr-o relatie. Va fi capabila “gagauta” sa-i acorde incredere totata “omului ei” ?
Acum va las sa descoperiti singuri deznodamantul povestii si alte momente adorabile !
Sper ca v-a facut placere sa urmariti aceasta fermecatoare comedie romantica si va multumim ca ati fost alaturi de noi !

Prezentarea: mialex55 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
11 − 2 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.