asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Wild Romance (2012) – episodul 11 subtitrare in romana

Trimis de pe 22 Mar 2012Fara comentarii

Desi cererea lui Park Mu Yeol a insemnat pentru Eun Jae un gest de cruzime fata de sentimentele ei, in final accepta sa fie garda de corp a iubitei lui, dar asta numai pentru ca s-a temut pentru cariera lui sportiva. Superstarul, plecat in cantonament, o asalteaza cu mesaje pe Eun Jae, din ingrijorare pentru starea iubitei lui. Dar gagauta nu-si bate capul sa-i raspunda, asa cum nu-si bate capul nici cu clienta ei care, de la plecarea lui Mu Yeol, sta incremenita pe canapea cu mancarea in fata, fara sa schiteze un gest. Pare a fi total absenta din lumea reala: nu vorbeste, nu mananca, nu clipeste, nu se misca. Seara, rabdarea garzii de corp se sfarseste si, desi Mu Yeol o rugase sa nu se poarte cu bolnava la fel cum s-a purtat cu el, Eun Jae se infige in fata “statuii” si incepe o tirada de reprosuri. La una din afirmatii, surpriza… ”Statuia” a reactionat si urmeaza o usoara “zgaltaiala”. Eun Jae a avut dreptate, fata este o prefacuta, vrea doar sa capteze asupra ei atentia celor din jur. Concluzia… ?
Dong A si barmanul se supravegheaza reciproc. Se pare ca acesta o place, dar o si suspecteaza. Scriitoarea refuza intalnirea cu el, dar se plimba impreuna prin oras si ajung intr-un loc izolat, pe un deal din cartierul lui pentru a privi stelele. Tanarul incearca sa o sarute si fata se sperie. In final, reuseste sa fuga, dar ghinion… cade pe scari. Seo Yun Yeok fuge si el, speriat de interventia menajerei care s-a intamplat sa fie in zona. Directorul Kim, alertat si deja nelinistit de absenta ei, vine sa o ia si izbucneste intr-un acces de furie, pentru ca fata s-a expus unui risc de moarte.
Toate personajele parca au luat-o razna, apar in alta lumina. Impecabilul director Kim incepe sa faca greseli profesionale, Kang Jeong Hui nu-si mai permite sa faca “figuri” in fata garzii de corp, O Su Yeong se uita, as zice, cu invidie la pictura prietenei ei, menajera…hmm….menajera…! Dar, mai bine ramane sa aflati singuri.

Prezentarea: mialex55 – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*