Vechiul trio care a iesit la iveala in Bali incepe sa fie inlocuit cu unul nou: sunt aceiasi barbati, dar lupta se da pentru o noua femeie, alta decat Choi Young-joo, anume: Soo-jung.
In-wook „se cuibareste” usor in sufletul vecinei sale prin atentia cu care o inconjoara: ajutorul acordat sporadic la firma, invitatia la cina, petrecerea impreuna a timpului liber. Jae-min simte ca pierde teren in fata adversarului sau si adopta un comportament opus: e rautacios si nerusinat cu Soo-jung, ca atunci cand incearca sa-i fure prin forta un sarut, pecetluind astfel interesul manifestat fata de fosta ghida din Bali. Desi datorita lui Jung Jae-min fata dobandeste un loc de munca la departamentul de Administratie al firmei, Soo-jung simte ca n-are incredere in „rasfatat”, mai ales ca el i-a ascuns faptul ca l-a intalnit pe escrocul care i-a furat acesteia economiile.
Vizita lui Choi Young-joo la Pax Group se soldeaza cu revederea celor patru „tovarasi” din Bali. La masa unde au fost invitati, In-wook si Soo-jung se simt „analizati sub lupa”. Ei sunt solicitati sa dea explicatii in legatura cu relatia lor. Micile rautati si frecusuri au darul de a tulbura spiritele, iar Choi Young-joo si Jung Jae-min vad cum „prada” inimii le scapa printre degete. Spre surprinderea lor, ex-amantul si fosta ghida din Bali par o pereche.
Incet-incet, In-wook devine un adversar de temut pentru Jae-min: tanar, atragator, capabil, placut atat de sexul slab, de colegi, cat si de reprezentantii de la conducere. Fiul cel tanar al presedintelui e nedumerit si bulversat de atentia care i se acorda lui In-wook in cadrul firmei.
Acasa, langa vecinul ei, Soo-jung se simte ocrotita si cauta sa-si arate recunostinta, pregatindu-i cina. Usor-usor, cei doi incep sa se simta bine unul in compania celuilalt. De ce oare… pentru ca sunt atat de asemanatori ?

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
27 − 24 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.