asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

What Happened in Bali ? (2003) – episodul 6 subtitrare in romana

Trimis de pe 25 Nov 2011Fara comentarii

Mare-i este mirarea lui Soo-jung cand constata ca musafirul nepoftit, venit in toiul noptii, este Jung Jae-min. Acesta incearca sa-si justifice aparitia acolo, reprosand fetei indiferenta de care ea a dat dovada dupa ce s-a trezit cu banii necesari in cont. Pentru a-si ascunde uimirea de a o gasi in compania lui In-wook, o ia la intrebari in legatura cu slujba care avea sa-i garanteze nu doar o sursa sigura de venit, dar si posibilitatea de inapoiere a banilor imprumutati. Intrucat Soo-jung nu si-a gasit de lucru, rasfatatul director de la Marketing ii solicita sa se prezinte a doua zi la Pax Group pentru a i se oferi un post. Desi reticenta la inceput, Soo-jung decide sa se prezinte la noul loc de munca. Acolo are de infruntat, pe de o parte privirile iscoditoare ale fratelui cel mare al lui Jung Jae-min, iar pe de alta parte, invidia si rautatile colegilor, care se simt nedreptatiti de „atentia” acordata ex-animatoarei de catre mai tanarul fiu al presedintelui.
Soo-jung nu intelege comportamentul schimbator al rasfatatului director de la Marketing, care-i serveste cand „una calda”, cand „una rece”.
In firma in care lucreaza ca subaltern al lui Jung Jae-min, Kang In-wook se remarca prin sarguinta si inteligenta sa. Cel care pare sa-l aprecieze este chiar fratele lui Jae-min, acesta propunandu-i, mai mult fortat, sa-i devina mentor. Neputand refuza „oferta” facuta, In-wook o accepta, simtindu-se asemeni unui pion pe o masa de joc.
Fara In-wook, Choi Young-joo isi percepe viata ca neavand un sens. Asemeni unei femei indragostite, dar posesive, ea nu se da inapoi de la a-l astepta ore intregi in fata maghernitei in care fostul sau amant locuia. Spre surprinderea acesteia, acolo o descopera pe Soo-jung in dubla ipostaza: ca vecina a lui In-wook, dar si ca „prietena” cea noua a logodnicului ei.
Si Jae-min are parte de surprize: subalternul sau de la Marketing, fostul iubit al lui Choi Young-joo si actualul „amic” al angajatei sale de la Receptie, Soo-jung, devine atragator atat in ochii colegilor, cat si ai femeilor din jurul lui, impunandu-se treptat ca un adevarat rival. Si surprizele se tin scai, mai ales ca fosta logodnica, presata de mama-soacra, revine asupra deciziei de a se casatori. Prins intre „ciocan si nicovala” si cunoscand foarte bine termenii mariajului realizat din interes, Jae-min n-are incotro si accepta, facand uz de rabufnirile-i binecunoscute. Furia sa ajunge la limita atunci cand, in lift, se formeaza din nou acel trio: logodnic-logodnica-amant.

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*