asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

What Happened in Bali ? (2003) – episodul 4 subtitrare in romana

Trimis de pe 23 Nov 2011Fara comentarii

Coincidenta sau destin, cei trei care s-au intalnit in Bali, Kang In-wook, Jung Jae-min si Lee Soo-jung, ajung din nou fata-n fata. Si, pentru ca subiectul discutiei celor doi barbati e logodnica rasfatatului director de marketing de la Pax Group, nu dureaza prea mult pana cand incep sa iasa… scantei. Totul degenereaza intr-o bataie ca la carte, in care sunt implicati si agentii de paza de la clubul unde fosta ghida lucreaza acum pe post de animatoare. Dupa ce reusesc sa scape de “greii” de la club, cei trei “tovarasi” se despart, mergand fiecare pe drumul sau. Pe picior de plecare, simtindu-se dator fata de eroina infrigurata care l-a salvat din mainile “durului” de la club, “rasfatatul” ii cumpara acesteia un palton. Mandra, Lee Soo-jung ii promite ca in curand ii va restitui banii.
Asteptandu-si in frig prietena, Soo-jung accepta oferta imbietoare a “vecinului” ei In-wook si adoarme in camera calduroasa a acestuia.
A doua zi, la masa cu familia, Choi Young-joo, logodnica lui Jung Jae-min, anunta decizia sa de a anula casatoria. Pentru a uita jignirea adusa de logodnica sa, “rasfatatul” fiu al presedintelui de la Pax Group alege sa-si petreaca seara cu prietenii tocmai la clubul unde “ghida” din Bali lucreaza. Acolo, solicita insistent venirea animatoarei Soo-jung. Vazand-o lovita, Jae-min ii propune sa paraseasca impreuna clubul. Jignita de “oferta” bogatasului, epuizata si umilita din cauza conditiei sale de “om sarac”, lipsit de alternative care sa-i schimbe viata in bine, Lee Soo-jung isi ineaca amarul stand la cateva… paharele cu acelasi vecin discret din cartier, In-wook.
Presata de rugamintile disperate ale lui Oppa de a se-ntoarce la lucru in clubul unde “performa” in calitate de animatoare, Soo-jung ia o hotarare: sa-l sune pe Jung Jae-min. Directorul de marketing accepta bucuros propunerea de vizita venita din partea fetei si se pregateste pentru o noapte plina de nebunii…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*