asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

What Happened in Bali ? (2003) – episodul 19 subtitrare in romana

Trimis de pe 23 Dec 2011Fara comentarii

Ros de gelozie, Jung Jae-min goneste catre locuinta umila a lui Soo-jung. Gandul ca ea se afla in bratele rivalului sau il innebuneste. Situatia cu care se confrunta acolo ii intareste convingerea ca „femeia” aceea nu-i mai apartine. Presiunile din partea familiei sale de a deveni tatic cat mai curand constituie un alt motiv de ingrijorare si neliniste pentru „rasfatat”. Asemenea responsabilitati nu pot fi acceptate de cineva care iubeste cu disperare alta femeie. Desi e un barbat insurat de la care familia asteapta multe, Jae-min cauta mereu sa fie in preajma lui Soo-jung. Drumul spre ea nu e niciodata greu de gasit, iar el stie cel mai bine asta. Chiar o iubeste sau nu vrea sa lase garda jos in fata rivalului sau cel „perfect” ?
Si Choi Young-joo regreta alegerea de a se casatori cu Jae-min, mai ales ca acesta se dovedeste in continuare un ticalos lipsit de inima. Femeia care i-a innebunit pe cei doi barbati din viata ei este insipida, neslefuita, nerealizata. Din acest motiv, ii vine si mai greu sa accepte c-a pierdut in fata unei… „amarate”. Casnicia lipsita de tandrete si foamea de iubire o imping pe Choi Young-joo sa-l caute disperata pe In-wook. Dezamagirea ei e cu atat mai mare cu cat acolo, in casa fostului ei amant, o intalneste pe „amarata”. Nu mai lipseste decat un personaj pentru ca „puzzles-ul” construit in Bali sa fie complet. Jae-min are aceeasi surpriza neplacuta cand o surpinde pe Soo-jung in locuinta rivalului sau.
Descoperind in ce consta „proiectul secret” la care fratele sau si In-wook au lucrat, Jae-min are un singur gand: cum sa se razbune pe rivalul sau. Astfel ca ura care-l macina puternic il ghideaza. In mintea lui, planul si „unealta” de actiune sunt deja hotarate…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*