Vadit deranjat de escapada minorului familiei, clanul Jung ia masurile de rigoare: mama solicita „disparitia” apartamentului oferit de Jae-min lui Soo-jung, iar tatal ii aplica o sapuneala zdravana fiului celui naravas, amenintand ca-i face de petrecanie noii sale „achizitii”. Constrans astfel de propria familie, Jae-min renunta la intalnirile cu Lee Soo-jung. „Fofileala” noului sau amant o pune pe ganduri pe fosta ghida, care decide sa-l caute chiar ea. Refuzul categoric al acestuia de a sta de vorba cu fata o umileste profund. A fost o jucarie de care s-a plictisit atat de repede ?
Considerandu-l drept o „parte a familiei” lui, superiorul lui In-wook, fratele cel mare al lui Jae-min manifesta o grija exagerata fata de acesta: ii pune la dispozitie un apartament, ii asigura intalnirea cu o femeie cizelata, culta, de familie buna si il invita la intalnirile cu directorii de departamente. In schimbul acestor facilitati si pentru „a-i cumpara tacerea”, ii propune subalternului sau sa devina seful unei companii fictive. Astfel, intelegea el „sa acopere” fondurile secrete si proiectul la care lucra pe ascuns cu angajatul sau.
Jae-min stie ca n-are incotro si trebuie sa se casatoreasca cu Choi Young-joo, in ciuda faptului ca logodnica sa cunoaste adevaratele lui sentimente pentru Soo-jung. In locuri diferite, alaturi de femei nepotrivite, Jae-min si In-wook incearca aceleasi senzatii de sufocare, neliniste, apasare sufleteasca, simtindu-se vinovati ca iubesc, dar nu sunt lasati sa demonstreze asta: unul din cauza lasitatii, celalalt a orgoliului.
La firma, seful lui In-wook pare sa nu-l mai agreeze dintr-odata pe fidelul sau subaltern. Motivele sunt puerile, dar sunt un bun pretext de a se debarasa de In-wook si de a-l inlatura din proiectul secret la care lucrau. In-wook nu se lasa intimidat de schimbarea brusca de atitudine a sefului si, pe ascuns, se-ntalneste cu partenerii straini de afaceri, avand in minte un plan nestiut nici de superiorul sau.
Lasand la o parte orgoliul, In-wook urmeaza drumul pe care i-l dicteaza inima, cel care duce la Soo-jung. Propunerea pe care i-o face fetei o ia pe nepregatite…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
12 × 22 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.