asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

What Happened in Bali ? (2003) – episodul 14 subtitrare in romana

Trimis de pe 12 Dec 2011Fara comentarii

Viata pe care Jae-min i-o pune la picioarele lui Soo-jung pare una desprinsa din povesti: lux, dragoste, dar… nu si casatorie. Soo-jung e hotarata sa accepte schimbarea, respectand conditiile impuse de fostul ei sef.
La cina in familie, Choi Young-joo se imbata si da de gol escapada logodnicului si „eforturile” financiare facute pentru a intretine noua „jucarie”. Din lasitate, de frica tatalui si de teama ca nu cumva viitoarea sa sotie sa divulge mai multe, „rasfatatul” o scoate pe aceasta din casa, motivand ca o conduce la locuinta ei.
Plecarea lui Soo-jung lasa un gol imens atat in sufletul colegei de camera, cat si al „vecinului” In-wook. Acesta din urma incearca s-o uite, inecandu-si amarul in bautura. Principalul dusman in lupta pentru Soo-jung nu este Jae-min, ci situatia umila in care traieste…
Vizita colegei de camera o binedispune pe fosta ghida din Bali, dar o si pune pe ganduri. Intrebarile ei iscoditoare ii reamintesc o realitate cruda: are parte de confort, dar nu iubeste. Adevarul spus cu voce tare il aude si Jae-min, dar barbatul pare sa accepte faptul ca el tanjeste dupa Soo-jung, nu invers.
Interdictiile „aruncate” peste umar de noul iubit o trezesc la realitate pe Soo-jung: casa oferita de Jae-min nu e decat o colivie de aur.Traind in confort, dar ascunsa de ochii lumii, Soo-jung simte ca se sufoca. De aceea se-ntalneste frecvent cu prietena sa si impreuna iau masa in restaurante costisitoare. Mi-hui uita „bunele maniere” la care are obiceiul sa apeleze in situatii deosebite si dezvaluie in gura mare faptul ca Jae-min e amantul cel bogat al prietenei sale. Insa peretii au urechi, iar urechile se-ntampla sa fie ale viitoarei soacre a rasfatatului.
Tanjind dupa libertate, dar si de dorul lui In-wook, Soo-jung o viziteaza pe Mi-hui. La plecare, il intalneste, pe neasteptate, pe barbatul inimii ei. N-are curaj sa-i recunoasca motivul plecarii ei si primeste din plin raceala de gheata a acestuia. Cu lacrimile siroind pe obraji, „ghida” se-ndreapta spre palatul in care locuieste. E adevarat: daca dragoste nu e…

 

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*