Descoperind ca Soo-jung e angajata la galeria de arta a mamei sale, Jae-min reactioneaza nebuneste. O parte din el vrea s-o protejeze, o alta simte nevoia s-o raneasca. Banii pe care-i ofera fetei pentru a parasi noul serviciu sunt pentru Soo-jung o umilinta in plus, “o plasa” in care poate fi usor prinsa, dar farama de mandrie din ea o retine in a-i accepta. Furios din cauza celor aflate, Jae-min o lasa cu ochii-n soare pe logodnica cea sireata si merge acasa la masa sa pentru a-i cere socoteala in privinta angajarii facute. Impulsivitatea fiului sau si problemele pe care acesta le ridica din cauza „nerusinatei” care lucreaza la galeria de arta o nedumiresc pe mama. Despre noul loc de munca al lui Soo-jung afla si In-wook, informat in detaliu de colega ei de camera, Mi-hui. In loc sa se bucure de reusita fetei, In-wook devine din ce in ce mai rece si distant cu ea. Asa se face ca, din cauza aceleiasi femei, In-wook si Jae-min au din nou o noapte alba.
Dis-de-dimineata, in stilu-i caracteristic, dupa o insomnie cu framantari, „rasfatatul” merge acasa la logodnica sa-i transmita un mesaj scurt, dar transant: acela ca renunta la casatorie.
Din cauza atentiei concentrate pe fosta ghida din Bali, Jae-min uita cu totul de o intalnire importanta de la firma, la care urma sa fie prezent si tatal sau, presedintele. Salvarea vine tot de la In-wook: sedinta pe care seful de la Marketing o presideaza cu succes este pregatita constiincios, in realitate, de angajatul sau. Alta bila neagra in fata lui In-wook cel perfect ! Frustarile lui Jae-min cresc cand se convinge inca o data de faptul ca lui Soo-jung nu-i este deloc indiferent In-wook si ca aceasta il foloseste pe „rasfatat” doar pentru a-i atrage atentia vecinului. La cina din oras cu Soo-jung, Jae-min isi ineaca amarul in bautura. Cel care il conduce acasa e tot angajatul sau In-wook, solicitat de femeia aflata la mijloc, intre ei doi. Trezindu-se in propria casa cu Soo-jung si In-wook pe picior de plecare, Jae-min o implora pe fata sa nu-l paraseasca. Inima lui Soo-jung oscileaza intre doua sentimente: mila generata de strigatele disperate ale lui Jae-min si atractia fata de In-wook. Alege sa-l urmeze pe acesta din urma, desi nu intelege raceala si incruntarea de pe chipul barbatului pe care il place.
Promovarea de care se bucura In-wook il pune pe ganduri pe Jae-min. Angajatul sau chiar este un rival de temut. Constient de calitatile lui In-wook, seful pare „sa depuna armele” si-l cheama in birou sa-l felicite pentru succesul obtinut.
Invitatia la cina propusa de In-wook e acceptata cu mare bucurie de Soo-jung, dar nu e privita cu ochi buni de ex-amanta acestuia. Choi Young-joo incepe usor-usor sa-si arate adevarata fata…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>