asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

What Happened in Bali ? (2003) – episodul 12 subtitrare in romana

Trimis de pe 8 Dec 2011Fara comentarii

Descoperind ca Soo-jung e angajata la galeria de arta a mamei sale, Jae-min reactioneaza nebuneste. O parte din el vrea s-o protejeze, o alta simte nevoia s-o raneasca. Banii pe care-i ofera fetei pentru a parasi noul serviciu sunt pentru Soo-jung o umilinta in plus, “o plasa” in care poate fi usor prinsa, dar farama de mandrie din ea o retine in a-i accepta. Furios din cauza celor aflate, Jae-min o lasa cu ochii-n soare pe logodnica cea sireata si merge acasa la masa sa pentru a-i cere socoteala in privinta angajarii facute. Impulsivitatea fiului sau si problemele pe care acesta le ridica din cauza „nerusinatei” care lucreaza la galeria de arta o nedumiresc pe mama. Despre noul loc de munca al lui Soo-jung afla si In-wook, informat in detaliu de colega ei de camera, Mi-hui. In loc sa se bucure de reusita fetei, In-wook devine din ce in ce mai rece si distant cu ea. Asa se face ca, din cauza aceleiasi femei, In-wook si Jae-min au din nou o noapte alba.
Dis-de-dimineata, in stilu-i caracteristic, dupa o insomnie cu framantari, „rasfatatul” merge acasa la logodnica sa-i transmita un mesaj scurt, dar transant: acela ca renunta la casatorie.
Din cauza atentiei concentrate pe fosta ghida din Bali, Jae-min uita cu totul de o intalnire importanta de la firma, la care urma sa fie prezent si tatal sau, presedintele. Salvarea vine tot de la In-wook: sedinta pe care seful de la Marketing o presideaza cu succes este pregatita constiincios, in realitate, de angajatul sau. Alta bila neagra in fata lui In-wook cel perfect ! Frustarile lui Jae-min cresc cand se convinge inca o data de faptul ca lui Soo-jung nu-i este deloc indiferent In-wook si ca aceasta il foloseste pe „rasfatat” doar pentru a-i atrage atentia vecinului. La cina din oras cu Soo-jung, Jae-min isi ineaca amarul in bautura. Cel care il conduce acasa e tot angajatul sau In-wook, solicitat de femeia aflata la mijloc, intre ei doi. Trezindu-se in propria casa cu Soo-jung si In-wook pe picior de plecare, Jae-min o implora pe fata sa nu-l paraseasca. Inima lui Soo-jung oscileaza intre doua sentimente: mila generata de strigatele disperate ale lui Jae-min si atractia fata de In-wook. Alege sa-l urmeze pe acesta din urma, desi nu intelege raceala si incruntarea de pe chipul barbatului pe care il place.
Promovarea de care se bucura In-wook il pune pe ganduri pe Jae-min. Angajatul sau chiar este un rival de temut. Constient de calitatile lui In-wook, seful pare „sa depuna armele” si-l cheama in birou sa-l felicite pentru succesul obtinut.
Invitatia la cina propusa de In-wook e acceptata cu mare bucurie de Soo-jung, dar nu e privita cu ochi buni de ex-amanta acestuia. Choi Young-joo incepe usor-usor sa-si arate adevarata fata…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*