In holul hotelului, mare ii este mirarea lui Jae-min cand isi descopera logodnica molesita de betie intr-un fotoliu, atent supravegheata de nimeni altul decat rivalul sau, In-wook. Gentilul ex-amant al lui Choi Young-joo ii este din nou cu un pas inainte, iar acest fapt il irita la culme. Cand Soo-jung ajunge la locul de intalnire fixat de Jae-min, ii gaseste pe cei trei, aceiasi „tovarasi” cunoscuti candva in Bali. Atitudinea protectoare a lui In-wook fata de frumoasa si eleganta Choi Young-joo o deranjeaza insa cel mai tare. Mania, furia, nedumerirea, dezamagirea, invidia, dorinta de razbunare razbat toate acolo, intr-un amalgam de nedescris. Posesiv si teribil de gelos, Jae-min o trage dupa sine cu de-a sila pe Soo-jung, sub privirile nedumerite ale lui In-wook. De aici pana la a o forta sa petreaca noaptea cu el nu e decat un pas, dar ceva il impiedica, totusi. Sa fie oare raceala si mandria tacuta a fetei sau clocotul din inima lui ?
Intentiile lui Jae-min fata de fragila Soo-jung sunt gresit intelese de In-wook. El percepe atitudinea despotica a sefului sau drept o modalitate de razbunare impotriva lui, razbunare care are drept obiect pe nevinovata sa vecina.
A doua zi, in discutia cu logodnica sa, Jae-min „pune cartile pe masa”: ghida din Bali ii place tot atat de mult cat o atrage In-wook pe Choi Young-joo. Prevazand pericolul pe care-l reprezinta Soo-jung si dorind sa tina lucrurile sub control, logodnica „rasfatatului” o angajeaza pe aceasta la galeria de arta a mamei-soacre.
Angajarea lui Cho Sang-bae la Pax Group din ordinul lui Jae-min in vederea facilitarii returnarii datoriei pe care acesta o are fata de Soo-jung e un alt mod prin care incearca s-o protejeze pe fosta sa subordonata de la Receptie. Descoperirea lui Soo-jung in galeria de arta a mamei sale si munca umilitoare la care ea este supusa il exaspereaza de-a dreptul pe “rasfatat” si, in loc s-o protejeze pe femeia inimii lui, Jae-min nu face decat s-o raneasca din nou. Cum se face ca ori de cate ori o intalneste, o furie launtrica il inunda, in timp ce adevaratele sentimente sunt bine ferecate in sufletu-i insingurat si neinteles ?

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
28 − 20 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.