asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

What Happened in Bali ? (2003) – episodul 11 subtitrare in romana

Trimis de pe 6 Dec 2011Fara comentarii

In holul hotelului, mare ii este mirarea lui Jae-min cand isi descopera logodnica molesita de betie intr-un fotoliu, atent supravegheata de nimeni altul decat rivalul sau, In-wook. Gentilul ex-amant al lui Choi Young-joo ii este din nou cu un pas inainte, iar acest fapt il irita la culme. Cand Soo-jung ajunge la locul de intalnire fixat de Jae-min, ii gaseste pe cei trei, aceiasi „tovarasi” cunoscuti candva in Bali. Atitudinea protectoare a lui In-wook fata de frumoasa si eleganta Choi Young-joo o deranjeaza insa cel mai tare. Mania, furia, nedumerirea, dezamagirea, invidia, dorinta de razbunare razbat toate acolo, intr-un amalgam de nedescris. Posesiv si teribil de gelos, Jae-min o trage dupa sine cu de-a sila pe Soo-jung, sub privirile nedumerite ale lui In-wook. De aici pana la a o forta sa petreaca noaptea cu el nu e decat un pas, dar ceva il impiedica, totusi. Sa fie oare raceala si mandria tacuta a fetei sau clocotul din inima lui ?
Intentiile lui Jae-min fata de fragila Soo-jung sunt gresit intelese de In-wook. El percepe atitudinea despotica a sefului sau drept o modalitate de razbunare impotriva lui, razbunare care are drept obiect pe nevinovata sa vecina.
A doua zi, in discutia cu logodnica sa, Jae-min „pune cartile pe masa”: ghida din Bali ii place tot atat de mult cat o atrage In-wook pe Choi Young-joo. Prevazand pericolul pe care-l reprezinta Soo-jung si dorind sa tina lucrurile sub control, logodnica „rasfatatului” o angajeaza pe aceasta la galeria de arta a mamei-soacre.
Angajarea lui Cho Sang-bae la Pax Group din ordinul lui Jae-min in vederea facilitarii returnarii datoriei pe care acesta o are fata de Soo-jung e un alt mod prin care incearca s-o protejeze pe fosta sa subordonata de la Receptie. Descoperirea lui Soo-jung in galeria de arta a mamei sale si munca umilitoare la care ea este supusa il exaspereaza de-a dreptul pe “rasfatat” si, in loc s-o protejeze pe femeia inimii lui, Jae-min nu face decat s-o raneasca din nou. Cum se face ca ori de cate ori o intalneste, o furie launtrica il inunda, in timp ce adevaratele sentimente sunt bine ferecate in sufletu-i insingurat si neinteles ?

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*