Printul Sado, impreuna cu credinciosul sau supus, Han Jun, sunt surprinsi de asasinii platiti ai Hoksa Chorong in ambuscada, intr-o casa parasita. Viata amandurora le este periclitata, avand in fata niste asasini profesionisti. In tot acest timp, Dong Soo ajunge intamplator in preajma locului unde are loc infruntarea. Incoltit, Printul Sado pare pierdut, dar apare din senin Dong Soo, care, intr-o clipita, se arunca inexplicabil in fantana din curte. Ranit de sabia necrutatorului si antipaticului Dae Ung, acelasi care primise in trecut misiunea de a scapa de Gwang Taek si de pruncul Dong Soo, Printul Mostenitor Sado se prabuseste in fantana. Pentru a se asigura ca nu va reusi sa scape, Dae Ung arunca untdelemn in fantana si ii da foc. Cum vor reusi cei doi tovarasi de ocazie aflati intr-o situatie limita sa ocoleasca moartea ? Exista vreo sansa, pentru ei, aflati la fundul unei fantani, fara pic de aer ?

La Palatul Regal ministrii creeaza forfota in momentul in care urmeaza a se organiza intrecerea arcasilor, cea mai importanta competitie militara anuala de la Palat. De asemenea, iesirile inopinate ale Printului Mostenitor, pe ascuns, din Palat, sunt un motiv de contestare a calitatilor acestuia de catre ministrii Noron. Intr-un final, Regele conchide: in cazul in care Printul Mostenitor nu va fi prezent sa inaungureze debutul importantei competitii, urmeaza a-l dezmosteni. Jocurile par facute, iar Factiunea Noron isi freaca mainile cu satisfactie, stiindu-l pe Sado trimis pe lumea cealalta.

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
26 − 20 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.