Prin intermediul Sfantului Sabiei, Baek Dong Su ajunge sa-l cunoasca pe Rege, iar episodul prabusirii Reginei in Sala Tronului scoate in evidenta perspicacitatea si cunostintele vaste ale tanarului Baek. Drept urmare, Regele il recomanda Printului Mostenitor Yi San, pentru a intra in anturajul acestuia. Dong Su primeste rangul formal de paznic al portilor cetatii, suficient cat sa poata avea acces la orice ora in Palat si a-l tine la curent pe Yi San cu ultimele noutati. In realitate, Dong Su devine mana dreapta a Printului, lucru ce nu poate decat sa ii ingrijoreze pe rivalii acestuia. Lesinul Reginei va declansa o ancheta interna, fiindca exista initial suspiciuni ca ar fi fost vorba de o tentativa de otravire. Dong Su, de fata la nefericitul eveniment, salveaza viata Reginei, insa iese la iveala faptul ca ceaiul servit de Prinul Mostenitor Reginei nu continea otrava ci ginseng. Ginseng doar teoretic, pentru ca in realitate Dong Su isi da seama ca ceaiul de fapt a fost facut din ginseng contrafacut numit josam. In timp ce lordul Dae Ju se angajeaza sa conduca ancheta in numele Regelui, Yi San il trimite pe Dong Su si Cho Rip (actualul responsabil adjunct al intendentei, Hong Guk Yeong) sa descifreze misterul din spatele ginsengului. Totodata, un vas military din Joseon se scufunda, si mari cantitati din pretiosul ginseng ajung pe tarm. Cum se face ca un vas militar transporta produse comerciale si cum incerarca lordul Dae Ju sa musamalizeze afacerea ? Sunt doar cateva intrebari la care episodul 18 incearca sa raspunda.
O multime de evenimente noi, unele total neprevazute, petrecute intr-un ritm alert, ii vor strange din nou la un loc pe eroii nostri, in fata eternei lor lupte pentru dreptate.

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
5 × 12 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.