Actorul coreean Jo In-Seong a intrat intr-un program de instruire, in aceasta saptamana, inainte sa se alature Aviatiei coreene in Jinju. Vedeta din blockbuster-ul „A Frozen Flower” a aparut in fata presei (circa 200 de reporteri si peste 300 de fani, intre care se aflau si 100 de fane japoneze) tuns scurt si purtand o jacheta neagra. „Nu sunt singurul care intra in serviciul militar, astfel ca ma mir ca au venit atatia fani sa ma sustina”, a spus vedeta. „Imi cer scuze pentru faptul ca creez probleme multora prin faptul ca devin soldat. Acum ma simt mult mai usurat, ca serviciul militar a devenit o realitate. Multumesc sincer tuturor celor care au venit astazi la conferinta de presa si ma voi intoarce dupa ce voi da tot ce am mai bun in aceasta perioada”.
Actorul de 27 de ani a intrat intr-o saptamana in care a fost supus unor teste fizice, de personalitate si alte astfel de proceduri. In cele din urma, acesta va participa la o perioada de antrenament de 5 saptamani inainte de a intra in randul fortelor aviatiei pentru satisfacerea stagiului militar obligatoriu de 25 de luni. Jo In-Seong a optat pentru fortele aeriene in noiembrie anul trecut, deseori spunand ca doreste sa calce pe urmele tatalui sau, care a fost ofiter in Aviatie.

Jo In-Seong, vedeta din „The Classic” si „A Dirty Carnival”, dar si din seriale celebre precum „Something Happened in Bali” sau „Spring Days”, a revenit recent pe ecrane in blockbuster-ul „A Frozen Flower”. In Coreea de Sud insa, a fi actor este un lucru care presupune si dezavantaje. Multi tineri explodeaza in jurul varstei de 20 de ani in vreun film de succes, dupa care sunt nevoiti sa-si intrerupa cariera pentru o vreme. Barbatii din Coreea de Sud sunt obligati la un serviciu militar de 2 ani, care trebuie indeplinit pana la implinirea varstei de 29 de ani. Multi actori, dupa terminarea stagiului, nu mai reusesc sa mai revina in prim plan si trebuie sa ia totul de la capat. Doar cei cu adevarat talentati si cu multa daruire pentru ceea ce fac rezista in aceasta meserie dupa perioada efectuarii stagiului militar.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

2 Comments

  1. Jo In-Seong este un actor foarte talentat…Imi pare rau ca trebie sa isi intrerupa cariera din cauza serviciului militar…Love IN SUNG…:x

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>