Vedeta coreeana de renume mondial Kim Yoon-jin, distribuita in celebrul serial de televiziune „Lost”, a promis fanilor ei din Coreea ca se va intoarce in tara de origine. In 4 decembrie, vedeta a aterizat pe aeroportul din Seul, venind din Hawaii, pentru a participa la ceremonia de deschidere a celei de-a 7-a editii a festivalului de film de la Gwangju. Kim va ramane in Coreea pana pe 5 decembrie, dupa care va trebui sa se intoarca in Hawaii. Actrita a fost nominalizata in cadrul festivalului pentru prestatia din filmul „Seven Days”, insa din cauza filmarilor la „Lost” a crezut ca nu va reusi sa participe la acest eveniment. Este cunoscut faptul ca producatorii serialului „Lost” au avut serioase discutii cu actrita in privinta acestei vizite fugitive in Coreea, acestia fiind presati de contractele in curs cu televiziunea ce difuzeaza cele mai noi episoade din vizionatul serial. Actrita a declarat ca nu putea sa-si incalce promisiunea facuta fanilor ei coreeni.

Ultima vizita a starletei in Coreea a avut loc la 20 noiembrie, cand a participat la festivalul de film „Blue Dragon”, si de acea data avand probleme cu echipa realizatoare a serialului in care este distribuita.

Articol realizat de cris999 (c) asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
7 − 2 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.