asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Vaada Raha (2009)

Trimis de pe 29 Dec 20091 comentariu

“Vaada Raha” este regizat de Samir Karnik, regizorul lui “Heroes” (2008), oferind o poveste emotionanta despre puterea vointei. In rolul principal a fost distribuit Bobby Deol, fiul megastarului indian Dharmendra si fratele mai mic al lui Sunny Deol, o alta vedeta a filmului indian. Partenera lui in acest film este Kangana Ranaut, o tanara actrita ce a debutat in 2006 si care un an mai tarziu castiga pentru prestatia din “Gangster” nu mai putin de 8 premii ! Insa adevarata vedeta a acestui film este Dwij Yadaw, un pusti aflat la al patrulea rol din cariera, care are o prestatie plina de viata si fermecatoare. Coloana sonora este una de-a dreptul superba, cap de lista fiind melodia Kubul. “Vaada Raha” (“Promit”) se inscrie in linia filmelor bune ale regizorului Karnik, ca “Heroes” sau “Nanhe Jaisalmer”. De aceasta data regizorul alege o tema emotionanta pe care o transforma intr-un film agreabil, inspirandu-se din povestea unei nuvele rusesti bazata pe relatia dintre doi pacienti intr-un spital.

Doctorul Duke este un medic de succes, optimist, ce raspandeste in jurul sau speranta in randul pacientilor bolnavi. Orfan de mic, acesta are o viata fericita alaturi de logodnica lui cu care urmeaza sa se casatoreasca. In plan professional, obtine un mare success in momentul in care o organizatie caritabila Americana ii ofera fonduri pentru lupta impotriva cancerului osos, care i-a rapus parintii. Dar un lucru tragic intervine si toate visele lui se transforma in cenusa intr-o singura clipa.

Un film ce merita vazut nu atat datorita prestatiei lui Bobby Deol si a copilului Dwij Yadaw, cat datorita povestii extraordinare si a coloanei sonore (disponibila in sectiuena Membru asiacinefil). Totusi, filmul sare prea repede peste unele etape, putandu-se foarte usor lungi durata lui de la 90 de minute la 2 ore. Kangana Ranaut, votata in 2006 cea dea treia frumusete de la Bollywood, isi iroseste talntul intr-un rol sters, aproape negativ. Desi pe alocuri filmului ii lipseste profunzimea trairii emotiie momentului, iar pe alocuri aceasta este mult prea intensa (a se vedea finalul) per ansamblu acest lucru trece neobservat. In ciuda faptului ca criticii de film considera “Vaada Raha” un film “lipsit de profunzime”, lucrurile de aceasta data ii contrazic. Este un film ce place si impresioneaza profund. Merita vazut neaparat !

1 comentariu »

  • cinefil HD a spus:

    Un film patrunzator, o poveste crunta dspre obstacolele ce ni le rezerva viata si un story cutremurator.
    Excelenta productia, lasa amprente celor mai sensibili.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*