asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Triunghiul Soo Ae, Park Hae-il, Lee Jin-wook în “High Society”

Trimis de pe 24 Nov 2017Fara comentarii

Soo Ae in High SocietyActorii Su Ae, Park Hae-il si Lee Jin-wook au confirmat ca vor juca in “High Society”, un film despre un cuplu care viseaza sa aiba un statut mai bun in societate. Sotul este profesor in cadrul Universitatii Nationale Seul si doreste sa candideze pentru un loc in Adunarea Nationala, in timp ce sotia este curator adjunct la o galerie de arta. Filmul se concentreaza asupra dorintei si iubirii. Su Ae si Park Hae-il vor juca rolurile celor doi soti, iar Lee Jin-wook va avea rolul unui artist cu care sotia are o aventura.

Dupa “Five Senses of Eros” din 2008, regizorul Byun Daniel H. se intoarce la filmele comerciale, dupa o absenta de opt ani. Regizorul este absolvent al Universitatii din Paris si a regizat filmul pentru absolvire “Homo Videocus” in 1991, cu care a castigat Marele Premiu la Festivalul International de Film din San Francisco, Premiul Juriului la Festivalul International de Scurtmetraj Clermont-Ferrand si Premiul Juriului la Festivalul International de Scurtmetraj Montecatini. In 2000 a debutat cu serialul “Interview” in care au jucat Shim Eun-ha si Lee Jung-jae, urmand “Five Senses of Eros” si “The Scarlet Letter” in 2004.

“High Society” este filmul cu care Su Ae si Lee Jin-wook se reintorc pe marele ecran, in acest an. Park Hae-il, care a avut un rol bun in “The Fortress”, va juca si in “A Singing Goose” regizat de Zhang Lu si in “Control” regizat de Han Jang-hyuk, filme ce vor fi in cinematografe la finalul acestui an. Su Ae a aparut in putine productii pentru marele ecran, cele mai cunoscute aparitii fiind cele din „Wedding Campaign”, „Once in a Summer”, „The Sword With No Name” si, evident, „Sunny” (2008), ce i-a adus 3 premii de interpretare. A mai fost premiata pentru rolul din „Midnight FM”, ia ultimul ei film a fost „Run-Off” (2016), in care interpreta o jucatoare de hochei ce a fugit din Coreea de Nord, care ajunge sa faca parte din prima echipa de hochei pe gheata a Coreei de Sud, in calitate de capitan a ei.

Filmarile la “High Society” vor incepe in aceasta perioada.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*