asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Triumf al KBS la Festivalul Internaţional de Film şi Televiziune de la New York

Trimis de pe 11 May 2010Fara comentarii

Serialul coreean produs de KBS, “Korean Ghost Stories – The Curse of the Saijin Sword” a cules laurii la Festivalul International de Film si Televiziune de la New York din acest an. Festivalul, care si-a deschis portile acum o saptamana la American Airlines Theatre din Manhattan (New York), a avut in competitie la categoria Film TV/serial de televiziune productii din numeroase tari din intreaga lume, insa serialul produs de KBS a castigat medalia mondiala de aur. Un reprezentant al KBS a subliniat faptul ca importanta premiului este cu atat mai mare cu cat e pentru prima oara cand in serial coreean – inspirat din legende horror coreene si legende urbane – castiga un premiu international, lucru care indica un interes crescut peste ocean pentru serialele produse in Coreea.

“Korean Ghost Stories” a fost difuzat pentru prima oara la televiziune in 1977, si a fost difuzat cu regularitate pana in 1989. Din 1996 pana in 1999 a devenit un serial de genul thriller/horror fara rival pe vreun canal coreean de televiziune. “The Curse of the Saijin Sword” este cel de-al treilea episod al serialului in 8 episoade prezentat la KBS in vara lui 2008, si ii are in rolurile principale pe Choi Soo-jong si Sa Kang.

KBS a castigat de-a lungul timpului mai multe alte premii la acelasi Festival de la New York, cum ar fi: medalia mondiala de argint in 2002 la sectiunea “Istorie si Societate” pentru “Humanity is the Answer: T’egye’s Philosophy of Man”, sau medalia mondiala de bronz in 2007 la categoria Cel mai bun documentar informativ/Special, pentru “At the Scene of the Pygmy Genocide”. Festivalul International de Film si Televiziune de la New York este unul din cele mai cunoscute si respectate competitii de acest gen din lume, oferind premii pentru tot ce este mai bun in materie de stiri, documentare, informatii si programe de divertisment din intreaga lume.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*