asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Tree of Heaven (2006) – episodul 7 subtitrare in romana

Trimis de pe 2 Jan 2012Fara comentarii

De ziua lui Yoon Suh, surprizele par sa nu se mai sfarseasca. Hana are tot ce si-a dorit: parcul de distractii, mancarea de ramen dupa care a ravnit atat si, mai ales, compania lui Oppa. Bucuria lor, insa, nu dureaza, fiindca Maya, vazand ca Oppa isi petrece timpul cu Hana, merge la hotel pentru a-i spune acesteia adevarul despre parintii ei. Vrand s-o pedepseasca pentru rautatea sa, Oppa o loveste pe „verisoara”, iar aceasta isi pierde cunostinta. Incidentul nu este usor trecut cu vederea de catre personalul hotelului care incepe sa faca tot felul de speculatii in legatura cu relatia celor doi frati, fortand-o pe Hana sa-si dea demisia. In locuri diferite (unul in camera de hotel, celalalt afara), Hana si Oppa plang cu amaraciune durerea mortii parintilor si sufera de pe urma situatiei create.
In tot acest timp, pericolul despre care se temea Oppa se iveste. Shimada, cel despre care Yuki credea ca-l ucisese pe vremuri, apare viu si nevatamat, cu gand de razbunare. In acest context, fostul subaltern al Sefului, ii propune o noua alianta, cu pretul sacrificarii rivalului sau, Yuki. Despre toate acestea afla Maya care il salveaza pe „Oppa”, declarand si dovedind, astfel, dragostea ei fata de Yoon Suh.
Stiindu-se in pericol si nedorind ca Hana sa aiba de suferit, Oppa ii aduce fetei la cunostinta faptul ca nu pot fi impreuna decat in ipostaza de frati si ca Senior Ryu este cea mai buna alegere pentru ea. Oppa intuieste ca doar renuntand la numele de „Yuki” si predandu-se politiei, ar putea avea sansa de a trai fericit cu Hana. Dar o asemenea decizie implica riscuri pe care Yoon Suh doreste sa si le asume…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*