asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

The Great King (2007) – episodul 8

Trimis de pe 2 Jun 2009Fara comentarii

the-great-king-8Kiha, care i-a marturisit lui Ho-Gae ca il iubeste pe Dam-Duk, e practic prizoniera Hwachunului, de aceea il roaga pe Sa-Ryang sa angajeze mercenarii care sa elibereze echipa neagra din temnita. Acesta ii indeplineste rugamintea, dar este pedepsit crunt de seful Hwachunului pentru asta. Pe cand Hyun-Go soseste in cetate sa o salveze pe Sujini, lucrurile sunt deja in plina desfasurare.

Regele Ji-Ji il trimite pe generalul Go in cautarea lui Dam-Duk cu porunca de a se convinge daca acesta e adevaratul Rege Jooshin sau nu. Daca nu e el Regele, generalul Go va trebui sa il ucida pe Dam-Duk, pentru a impiedica luptele civile pentru tron, care ar face rau poporului si tarii.

Cetatea e in fierbere, caci sefii de clan se ridica impotriva regelui Ji-Ji, acuzat de ei ca le-ar fi rapit fiii si fiindca vor sa il introneze pe Ho-Gae, dar regele e de neclintit in hotararea sa de a-si pãstra tronul, pentru a-l transmite lui Dam-Duk. In Goguryeo totul este pe dos, iar maestrul Guh-Mool, in mana cu toiagul cel stramb, simbolul Sarpelui Testos, nu poate face altceva decat sa urmaresca neputincios evenimentele…

Un episod plin de neprevazut, care va va tine lipiti cu ochii de ecran o ora fara intrerupere si care va spori apetitul pentru episodul 9, care se anunta exploziv.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*