the-great-king-ep-7Lumina ciudata izbucnita din palatul seniorului Yon in momentul cand Kiha, sub efectul vrajilor capateniei Hwahun il recunoaste pe Ho-Gae ca Rege Jooshin, aduce discipolii la sfat in Guh-Mool. Concluziile sunt ingrijoratoare: gardiana Fenixului e insemnata de Hwachun. Kiha afla cu uimire ca Ho-Gae e un om de onoare, ca nu e implicat in planul marsav al tatalui sau, si cu acordul lui, fuge sa il salveze pe Dam-Duk, pe care Hwachunul vrea sa il ucida.
Intre timp se fac pregatirile pentru incoronarea lui Dam Duk, impotriva vointei acestuia. El este convins ca Ho-Gae, cel nascut sub semnul stelei, e viitorul rege de drept, si de aceea tatal lui e nevoit sa ii spuna adevarul, ca si el s-a nascut in aceeasi noapte. Cum nici sefii a patru din cele 5 tinuturi nu vor sa mearga la incoronare pana nu isi recapata fiii rapiti, impiedicand astfel ca noul rege sa capete legitimitate, Dam-Duk paraseste pe neasteptate cetatea din proprie initiativa, pentru a-i elibera pe acesti fii, si pentru a-si scapa tatal de sub invinuirea rapirii lor.

 


 
 
 

 

 

3 Comments

  1. Nu e un motiv intemeiat, copiii nu se uita la acest serial. E pentru adulti… asa ca sa le respectam macar ziua, ca e o data pe an.

Post your comment

Solve : *
21 + 23 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.