asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

The Great King (2007) – episodul 22

Trimis de pe 5 Jul 2009Fara comentarii

the-great-king-22In momentele cand Kiha naste, Dam-Duk desi la distanta de ea, sufera de simptome ingrijoratoare si inexplicabile. Fiul Regelui Jooshin se naste prin propriile puteri, fiindca mama lui fugara nu mai are forta de a-l aduce pe lume. Sa-Ryang, care ar fi trebuit sa-l ucida din ordinul batranului vrajitor, incredinteaza nou-nascutul lui Sujini, spunandu-i adevarul despre originea copilului dar si faptul ca Kiha e sora ei.

Cand isi revine, Kiha nu-si gaseste copilul si seful Hwachunului, el insusi indus in eroare de Sa-Ryang, ii spune ca a fost ucis pentru ca sangele Regelui Jooshin care curge prin mica lui inimiora sa invie cele patru simboluri ajunse in posesia Hwachunului. Disperata, Kiha vrea sa il ucida pe seful cel malefic, dar ii cade victima Sa-Ryang, care moare inainte de a putea spune adevarul.

Regele isi revine din boala inexplicabila, si intra in tabara lui Ho-Gae, aclamat de soldati si intampinat in genunchi de generali. E victorios, dar victoria e amara. Ho-Gae e fugar, iar seniorul din Gwanmi se intoarce cu mainile goale, cu vestea dureroasa ca Sujini nu vrea sa fie gasita.

Insa dezamagirea nu il impiedica sa porneasca pe urmele lui Ho-Gae. Regele porneste pe urma lui Ho-Gae. Confruntarea personala dintre cei doi e iminenta.

 
  

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*