asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

The Great King (2007) – episodul 21

Trimis de pe 3 Jul 2009Fara comentarii

the-great-king-21Scrisoarea amara, de ramas bun a seniorului Yon ajunge in mainile regelui, Prea tarziu, caci cele trei simboluri ale regelui sunt deja in mainile lui Ho-Gae. Insa regele nu are timp sa se gandeasca la ele. Destul ca ii revin mereu in minte, tulburandu-l, fraze si intamplari legate de Sujini. A reusit sa creeze primele contacte cu triburile de khitani, si tratativele avanseaza pas cu pas, insa conditiile ce i se impun sunt extrem de riscante.

Dam-Duk, print-un plan secret, dus la indeplinire cu ajutorul dicipolilor Guh Mool, reuseste sa intoarca evenimentele in favoarea sa si sa inceapa tratative serioase si responsabile. Desi la inceput conditia de baza pentru tratative este capul lui Ho-Gae, pana la urma obtine chiar promisiunea ca pedepsirea lui Ho-Gae sa o faca doar el, asemeni unui rege ce isi pedepseste un supus razvratit. In acest fel, salveaza de la haituire si ucidere viata celor 40.000 de oameni din tabara dusmanului sau.

In schimb in tabara lui Ho-Gae incertitudine si dezordinea e tot mai mare. Generalii sunt inca alaturi de el, dar Ho-Gae e convins ca regele nu doreste ca el sa se predea, ci dimpotriva, sa se poarte ca un razvratit, pentru ca actiunile sale de rege razbunator sa aiba justificare. Tot mai multi dezertori parasesc tabara pentru a se alatura regelui, declansand haosul.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*