asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

The Great King (2007) – episodul 16

Trimis de pe 21 Jun 20092 Comentarii

the-great-king-16Alianta dintre Kiha si Ho-Gae ia o turnura neasteptata cand acesta ii cere lui Ho-Gae sa se intoarca la Gungnae ca un mare cuceritor, aducand cu el si simbolul Tigrului Alb. Ho-Gae, sub influenta Kihei, e tot mai nemilos si lipsit de scrupule in atingerea scopului propus. Intre timp, la Gwanmi, regele se confrunta cu noi probleme. Populatia cucerita cere protectie de teama armatei de 30.000 de soldati lui Ashin, printul din Baekje, care e tot mai aproape. In plus, regele afla ca Ba-Son e fiica gardianului Tigrului Alb din Heuksu, si ca probabil simbolul acestuia e cu fratele ei, in Khitan, Isi aminteste ca, la un moment dat, aceasta voise sa ii marturiseasc ceva, dar a amanat totul datorita faptului ca a inteles ca pentru rege, oamenii sunt mai importanti decat niste simboluri. Ce aproape era de simbol…! Si nu a inteles… Insa Ba-Son nu mai e de gasit nicaieri. A disparut, si cu ea a disparut si Dalbi cea draga lui Jumuchi.

Insa regele afiseaza o siguranta de nezdruncinat, convingandu-si oamenii ca Ashin nu va veni la Gwanmi, din ratiuni politice. Nimeni nu afla, in afara de Jumuchi, ca aceasta e doar fatada, si ca de fapt e chinuit de indoieli si remuscari sub povara raspunderii pentru atatea vieti.

Se apropie zorii… toata lumea asteapta armata uriasa a Baekjeului… Tensiunea creste la maximum…

2 Comentarii »

  • admin a spus:

    Pentru toti cei care asteapta niste raspunsuri la intrebarile ce le pun si nu pot fi publicate: sa nu va asteptati sa le primiti cata vreme nu sunteti in stare sa dati un mail valid.

  • arakis a spus:

    frumos serial.mii de multumiri.sunt curios ce mai urmeaza dupa the great king

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*