asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

The Great King (2007) – episodul 14

Trimis de pe 16 Jun 2009Fara comentarii
the-great-king-14Dupa ce, in doua zile, regele Dam-Duk cucereste fortareata Sukhyun cu 4.000 de oameni, prin siretlic si printr-o strategie de atac fulgeratoare, urmeaza fortaretele Okchun, Eulmi, Aphae si Yuhgoon. Peste tot, duce o politica de protejare a populatiei civile impotriva atrocitatilor si abuzurilor, precum si de ajutorare a acesteia prin deschiderea magaziilor oficiale de alimente, politica ce aduce locuitorii cuceriti de partea sa.

Intre timp, in sfarsit Cavalerii de Otel se alatura ostirii de 40.000 de oameni a lui Ho-Gae, si capitanul lor povesteste minunea care a confirmat-o fara dubii pe Kiha drept adevarata gardiana a Fenixului. Cu totii afla cu uimire si invidie de campanie plina de succes a regelui, si de aceea, cand soseste in tabara lor dicipolul Guh-Mool trimis de acesta cu ordine clare, refuza sa il asculte. Ho-Gae, dezamagit deja de absenta mult asteptatei Kiha, e convins ca regele l-a indus in eroare si ca a plecat la Gwanmi pe la spatele lui stiind ca simbolul Dragonului Albastru ar fi acolo. El nu misca un deget sa asculte ordinul celui care ii este rege pana la gasirea simbolurilor, lasandu-l pe acesta descoperit in fata fortelor armate din Baekje.

Iar in Gungnae, unica sustinatoare a regelui, prezicatoarea Templului, cade prada vrajilor Kihei, hotarata sa cucereasca puterea pentru copilul ei inca nenascut, chiar si prin moartea tatalui acestui copil… Evenimentele iau din nou o turnura uimitoare si ingrijoratore, punand sub semnul intrebarii toate cele cunoscute de noi pana acum.

 


 

 

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*