In timp ce Ho-Gae e retinut la granita, in asteptarea Cavalerilor de Otel si a gardianei, Dam-Duk face planuri ascunse ca sa il poata sustine pe alte fronturi, atacand peste mare Gwanmi, cea mai mare fortareata din Baekje. Este sustinut cu succes de oamenii lui crediciosi: Jumuchi (care aduce oameni din triburile Siwoo, salbaticite de foame si saracie), generalul Heuk-Gae (care ii pune la dispozitie oamenii si flota din Julno), generalul Go (cu garda regala) , Ba-Son (cu noile arme si armuri inventate de ea) si nu in ultimul rand prietena sa Sujini, care ii aduce alinare in clipele de singuratate, prin felul ei de a fi camaraderesc si lipsit de griji. In plus, Dam-duk se bazeaza, in sinea lui, chiar pe calitatile deosebite de razboinic ale lui Ho-Gae insusi, convins ca la momentul potrivit, acesta va sti sa ia decizia optima.

Numai ca fortareata Gwanmi e un obiectiv greu de atins, fiind aparat nu numai de o garda bine instruita si disciplinata, de o pozitie strategica ce o face inexpugnabila, dar si de infricosatorul si demonicul senior din Gwanmi, ce imprastie moarte in jur cu sulita sa.

Pentru ca dusmanii sa nu prinda de veste, Dam-Duk paraseste capitala sub pretextul vanarii unui cerb alb, spre nemultumirea primului ministru, seniorul Yon, care desi isi iubeste fiul, isi iubeste in acelasi timp si patria si nu concepe ca un rege sa vaneze cand soldatii sai pornesc in batalie.

 
 
 
 

 

0 Comments

Post your comment

Solve : *
11 + 29 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.