the-great-king-12Episodul 12 incepe cu duelul dintre regele Dam-Duk si Jumuchi, mercenarul cel tepos, pentru ca Dam-Duk incearca sa castige de partea sa oamenii valorosi din cetatea Gungnae, in scopul de a-si duce la indeplinire cat mai bine sarcinile de rege, chiar daca e numit, deocamdata, doar pana se va decide cine e adevaratul Rege Jooshin. Atat el, cat si Ho-Gae, care e un adversar loial, trebuie sa caute celelalte simboluri, si fiecare dintre ei face planuri in acest scop. Numai ca fiecare o face in felul lui: Ho-Gae e omul faptelor, iar Dam-Duk e un strateg, ce are pe umeri si povara tarii.

Ho-Gae se decide sa porneasca o campanie in Baekje, tara vecina, fiindca sunt semne ca simbolul Dragonului Albastru ar fi acolo. Lui i se alatura 40.000 de soldati dornici sa il sprijine, deoarece poporul si nobilii cred ca Dam-Duk e un las, ce a folosit smecherii pentru a maslui Judecata prin Sabie in scopul obtinerii tronului. In plenul sfatului tarii, Ho-Gae e sustinut cu entuziasm de nobili si capetenii, seniorul Yon fiind singurul care intelege in tacere argumentele intelepte ale lui Dam-Duk, si priveste cu indoiala, dar cu iubire in suflet, entuziasmul fiului sau.

Dam-Duk e nevoit sa recurga la stratageme, pentru ca marea campanie pornita de Ho-Gae sa aiba un impact pozitiv asupra tarii, iar toti sustinatorii sai de incredere il ajuta, fiecare in stilul sau. Pana si betiva si superficiala Sujini, prin sensibiliatea ei deosebita, usureaza povara sufleteasca a regelui ei. Dar ce poate face un rege fara sustinere populara, doar cu 3.000 de soldati si o mana de prieteni ?

0 Comments

Post your comment

Solve : *
4 + 17 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.