asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

The Great King (2007) – episodul 11

Trimis de pe 9 Jun 20095 Comentarii

the-great-king-11Episodul 11 incepe intr-o maniera inversunata, plina de venin din cauza sefilor de clan care l-au gasit pe Dam-Duk la locul uciderii fiilor lor, si il acuza pe acesta de moartea lor, dar si de moartea regelui Ji-Ji. La dezbateri sunt prezenti toti cei ce implicati in evenimete, prezicatoarea fiind singura aliata a printului fugar. Ho-Gae, in haine de gala, decis sa termine cu Dam-Duk o data pentru totdeauna, daca acesta va indrazni sa se prezinte la catafalcul oficial al regelui defunct, asteapta plin de tensiune sa isi duca la bun sfarsit amenintatrea: aceea ca va cere judecarea lui Dam-Duk cu Sabia Judecatii. Kiha, care, ca gardiana a Inimii Fenixului a obtinut dreptul de a fi prezenta, asteapta si ea langa catafalc, cu inima stransa. Pana si seful Hwachun e ascuns dupa coloane, neincrezator ca printul va avea curajul de a veni.

Dam-Duk apare insa, spre surpriza tututor, insotit de maestrul Hyun-Go si Sujini, pentru a raspunde la acuzatii. Cand Ho-Gae cere judecarea cu Sabia Judecatii, accepta calm, fara ezitare. De ce o face ? Din disperare, in scop autodestructiv, cum crede Hyun-Go ? Pentru a se razvrati impotriva Cerurilor si a destinului ce i l-au sortit ? Judecata Sabiei se executa pe loc, in prezenta tuturor, prin infigerea Sabiei Sfinte in inima ce bate a acuzatului…

5 Comentarii »

 • marius a spus:

  nu pot sa va mai vad.cu tot respectul sa antamplat ceva ?

 • admin a spus:

  Daca nu ai consumat alcool metilic, nu cred ca s-a intamplat ceva. Noi te vedem. Fii mai explicit, nu inteleg la ce te referi.

 • marius a spus:

  sa fie din mozilla ?

 • admin a spus:

  Daca lasai un mail valid aveai parte de mult mai multe lamuriri, chiar primeai ajutor in a-ti rezolva problema. Dar daca ai ales sa ramai cu intrebarile, treaba ta.

 • aflorie a spus:

  Din cate seriale K vazui, asta , Marele rege, mult laudat, recunosc este foarte slab, sunt dezamagita, cam 2/3 filmul se petrece in intuneric, actiunea e confuza, dialogurile fade, repetitive, personajele urate, nedefinite, pacat………sunt la episodul 12….

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*