the-great-king-10Vestea luminii uimitoare ce a izbucnit sub zidurile cetatii Dae Ja ajuge la Gungnae, aducand neintelegeri intre seniorul Yon si vrajitor. Acesta ii spune limpede seniorului Yon ca Dam-Duk pare a fi de fapt Regele cautat de el, si ca nu isi poate permite, dupa 2.000 de ani, sa piarda timpul cu un Rege gresit. Ho-Gae are si el o discutie clarificatoare cu Kiha, dar aceasta, absorbita de gandul mortii lui Dam-Duk, nu ia in seama cuvintele lui, cum ca Dam-Duk ar putea fi Regele indicat de Sarpele Testos.
        O a treia discutie dura are loc si in satul Guh-Mool, unde regasim un Dam-Duk abatut, impovarat, incapabil sa accepte „minunea”, si mai ales incapabil sa accepte ideea ca femeia iubita i-a ucis tatal, si o Sujini tot mai matura si mai devotata camaradului ei cu sange regal.
      In plenul sfatului tarii, guvernatorul cetatii Dae Ja incearca sa explice, in a patra discutie dura a episodului, evenimentele si lumina izbucnita sub zidurile cetatii, intr-o maniera care sa il implice pe Dam-Duk ca autor moral al uciderii tatalui sau. Sub presiunea evenimentelor, prezicatoarea de la Templu emite in final un edict, prin care cere printului Da-Duk sa vina si sa explice adevarul.
Va veni Dam-Duk in fata celor decisi sa scape de el pentru totdeauna ?


5 Comments

  1. In graba mea de a cataloga serialul am spus numai prosti , acum dupa ce la-m vizionat pot spune ……Excelent ,conparabil sau chiar peste Jumong si Kingdom of the Winds. Il voi urmarii si in continuare in varianta oferita de voi datorita calitati mult mai buna.maman_12003 multumesc.

  2. Ma bucur ca serialul nu ti-a inselat asteptarile. Sper ca vei acorda incredere si altor recomandari asiacinefil, te-ai convins ca merita. Decizia de a traduce si promova un serial sau film se face pe baza unor criterii bine gandite si chiar daca nu toate sugestiile corespund gustului cuiva anume care viziteaza pagina ( in definitv suntem cu totii atat de diferiti ca gust si educatie !) ele merita studiate din punctul de vedere al unui asiacinefil adevarat.

Post your comment

Solve : *
20 × 19 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.