asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

The Great King (2007) – episodul 10

Trimis de pe 7 Jun 20095 Comentarii

the-great-king-10Vestea luminii uimitoare ce a izbucnit sub zidurile cetatii Dae Ja ajuge la Gungnae, aducand neintelegeri intre seniorul Yon si vrajitor. Acesta ii spune limpede seniorului Yon ca Dam-Duk pare a fi de fapt Regele cautat de el, si ca nu isi poate permite, dupa 2.000 de ani, sa piarda timpul cu un Rege gresit. Ho-Gae are si el o discutie clarificatoare cu Kiha, dar aceasta, absorbita de gandul mortii lui Dam-Duk, nu ia in seama cuvintele lui, cum ca Dam-Duk ar putea fi Regele indicat de Sarpele Testos.
        O a treia discutie dura are loc si in satul Guh-Mool, unde regasim un Dam-Duk abatut, impovarat, incapabil sa accepte “minunea”, si mai ales incapabil sa accepte ideea ca femeia iubita i-a ucis tatal, si o Sujini tot mai matura si mai devotata camaradului ei cu sange regal.
      In plenul sfatului tarii, guvernatorul cetatii Dae Ja incearca sa explice, in a patra discutie dura a episodului, evenimentele si lumina izbucnita sub zidurile cetatii, intr-o maniera care sa il implice pe Dam-Duk ca autor moral al uciderii tatalui sau. Sub presiunea evenimentelor, prezicatoarea de la Templu emite in final un edict, prin care cere printului Da-Duk sa vina si sa explice adevarul.
Va veni Dam-Duk in fata celor decisi sa scape de el pentru totdeauna ?


5 Comentarii »

 • darser a spus:

  In graba mea de a cataloga serialul am spus numai prosti , acum dupa ce la-m vizionat pot spune ……Excelent ,conparabil sau chiar peste Jumong si Kingdom of the Winds. Il voi urmarii si in continuare in varianta oferita de voi datorita calitati mult mai buna.maman_12003 multumesc.

 • maman12003 a spus:

  Ma bucur ca serialul nu ti-a inselat asteptarile. Sper ca vei acorda incredere si altor recomandari asiacinefil, te-ai convins ca merita. Decizia de a traduce si promova un serial sau film se face pe baza unor criterii bine gandite si chiar daca nu toate sugestiile corespund gustului cuiva anume care viziteaza pagina ( in definitv suntem cu totii atat de diferiti ca gust si educatie !) ele merita studiate din punctul de vedere al unui asiacinefil adevarat.

 • Bogdan a spus:

  cate episoade are acest serial ?

 • LiliethRam a spus:

  24 de episoade

 • darser a spus:

  Am avut privilegiul sa vad 24 de episoade.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*