asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

The Duo (2011) – episodul 9 subtitrare in romana

Trimis de pe 23 Oct 2011Fara comentarii

Desi a promis ajutor, Pan-Sol decide sa nu-si puna pielea la bataie si Gwi-Dong ramane doar cu ajutorul lui Chun-Doong si al lui Sae-Gap pentru a o scoate pe Dong-Nyeo din casa de placeri. Din fericire, planul era bine facut si istetimea baietilor ca si curajul lor da rezultatele scontate. Fata ajunge cu bine la crasma, in grija lui Mak-Soon.
Taranii au inceput zavera si ataca poarta prefecturii. Soldatii au fost inarmati si macelul incepe dar e stavilit de grupul de vantori in frunte cu Kang, ce ataca din spate si scot din lupta soldatii. Ca la orice rascoala, oamenii au doar cateva griji: sa se inarmeze, sa arda registrele darilor si evident, sa imparta mancarea din hambare. Urmatoarea tinta ? Oficiul Magistraturii. Cu maini tremurande, paznicii ramasi dechid temnitele si detinutii sunt eliberati. Din nefericire marele vinovat iar a scapat. Magistratul a fugit cu o ora in urma. Incercand sa fuga la rau unde spera sa gaseasca o barca, nobilul Kim si Gwi-Dong sunt prinsi de rebeli iar cel care care tine cutitul la gatul lordului, nu e nimeni altul decat fiul lui… cel cu pata din nastere pe gat, Chun-Doong, dornic sa razbune moartea maestrului…
Au trecut zece ani. Revolta a adus schimbari in viata unora si timpul a adus schimbari in vietile tuturor. Fostul magistrat, a fost exilat timp de sapte ani si acum, cu hainele peticite, vine in vizita la cazarma unde e incartiruit Gwi-Dong, sa ia o masa cu terci de fasole si sa ceara imprumut doi nyang. Desi e ofiter de politie la Departamentul de Dreapta, responsabil cu Poarta de Est, Gwi-Dong e la fel de neglijent cu datoria: se imbata, doarme in grajd, lipseste de la demonstratii si se fofileaza cat de mult poate. Chun-Doong e negustor, calatoreste in China si aduce marfa pe care-o administreaza impreuna cu Dong-Nyeo a carei unica grija este sa razbune moartea parintelui. In afara de oficiali, care cer « vama » negociabila, in functie de cunostintele influente sau nu ale negustorilor, mai exista hoti care cer si ei birul, si ce-i mai rau… inca exista copii care cersesc sau ingheata pe drumuri si fac foame.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*