asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

The Duo (2011) – episodul 20 subtitrare in romana

Trimis de pe 15 Nov 2011Fara comentarii

In miez de noapte, pe drumul spre casa, ofiterul Kim Gwi-Dong e atacat cu sabii si cutite de oameni mascati care-si dau titlul de banditi Arae, dar in graba, lasa-n urma lor doua sabii ce au incrustate pe garda semnul maestrului Wang. Avand niste banuieli, nu scapa nici un prilej de-al jigni pe ofiterul Gong, parca provocandu-l inadins.
La casa pantofarului, Dal-Yi simte supravegherea zilnica si-l avertizeaza pe bunic, dar acestuia i se pare totul o gluma, pana cand se vede cu ograda invadata de politie si ei doi sunt arestati de ofiterul Gong. Supusi metodei de interogare prin brutalitate, nici fata nici batranul nu scot o vorba, dar nici nu vor rezista mult. Ii salveaza cu mare greutate Gwi-Dong, amenintandu-si comandantul ca va raporta incalcarea regulamentelor, dar conditia este ca eliberatii sa nu pomeneasca nimic despre tortura la care-au fost supusi. Nu se vor vaita, dar nici nu renunta la crezul lor: batranul la supunere, iar Dal-Yi… e surprinsa de Chun-Doong si recunoaste ca este o Arae.
Kkuk-Ji are parte de o surpriza fara margini: nu e singurul sef de clan de cersetori si nici singurul care colaboreaza cu Arae. Dupa o cearta fara rost pentru recunosaterea superioritatii, Kang convinge rivalii sa colaboreze si, astfel, Kkuk-Ji ia cunostinta de mizeria cea mai crunta a oamenilor bolnavi si singuri, mai nenorociti decat sleahta lui de gainari-cersetori.
In targ, izolata dar sigur, incepe revolta oamenilor care nu mai vor sa plateasca taxa de protectie si-i cotonogesc pe colectorii maestrului Wang. Situatia nu poate fi tolerata si, simtindu-se slabita, organizatia lui Wang decide sa ceara ajutor bandei lui Min-Dong. Trimisul are insa parte de cea mai urata surpriza. Min-Dong declarand ca deja face parte din Arae si trimitandu-i lui Wang drept cadou o mare spaima si, in acelasi timp, batjocura. Intre timp, inchisorile se umplu cu sarantoci care nu vor sau nu stiu sa-i deconspire pe Arae.
Pentru prima oara tatal si fiul Kim discuta delicata problema a descendentei, si nobilul decide ca nimic nu se schimba. N-ar avea nici un rost, deci e inutil, dar devine clar ca privirile dragastoase si pana acum aruncate lui Chun-Dong, sunt mult mai insistente si mai calde. Numai fetele nu inteleg nimic din brusca schimbare a barbatilor Kim. Dong-Nyeo se imbolnaveste din lipsa lui Gwi-Dong si insistentele sefului Chun de a-i reuni o jignesc la fel cum si vorbele spuse pe sleau de nobilul Kim care-o indeamna sa-l accepte pe Chun-Doong.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*