Gwi-Dong, prin mijlocirea ofiterului Gong, e reprimit la lucru si i se incredinteaza pregatirea cadetilor. In acest fel nu va mai fi implicat in operatiunile politiei si chiar este poftit sa nu se mai amestece si mai ales, sa nu-si contrazica superiorii. Toate faradelegile din targ sunt repede rezolvate, tapul ispasitor pentru orice fiind “banditii Arae”: e simplu, usor si la-ndemana; astfel ca « maestrul »Wang poate face orice pofteste. Gwi-Dong nu-si poate dezvalui gandurile decat tatalui sau, dar rezultatul e acelasi: sa stea in banca lui la caldurica. Recompensa pusa pe capul « Arae » indeamna la actiune. Kang decide ca e timpul ca meastrul Wang sa-si primeasca rasplata. Luptatorii Arae, cu Dal-Yi intre ei, ataca furibund dar esueaza, Wang e grav ranit iar pretul e viata lui Do-Gab si ca proba, o pusca ramasa in nisipul raului.
La casa muribundului nobil Yu, Mak-Soon isi face socotelile privind rezultatul sacrificiului de a ingriji pe cel mai urat om din viata ei. Merita sau nu… suma de bani ce i s-ar cuveni e prea mica. Nu acopera cruzimea cu care a fost tratata. Si copilul a disparut tocmai cand e mai mare nevoie de el. Constiinta lui refuza banii unui parinte pe care nu-l simte ca atare si e nevoie de toata puterea de convingere a lui Soe-Dol ca sa-l readuca la capataiul bolnavului, tocmai la timp ca sa fie recunoscut ca urmas.
Adevaratul fiu, Gwi-Dong, nu rezista sa nu-si cunoasca parintele biologic si se strecoara si el in odaia muribundului, profitand de absenta slugilor plecate in cautarea lui Chun-Doong.
Douazeci de ani mai tarziu, alta casa, aceeasi tragedie. Slujnica desemnata cu ingrijirea unchiului lui Gwi-Dong, fostul magistrat exilat, la randu-i abuzata si insarcinata, isi pune nadejdea in viciul stapanului-jocul de carti- si-n norocul inteleptului Cho, s-o scape de tortura, zadarnic insa.
Bantuit de secretul descendentei sale, pe care nu-l poate impartasi decat cu doica, Gwi-Dong nu prea mai face fata nici propriilor exercitii, d-apoi ale cadetilor din subordine si nobilul Kim il anunta ca nu-i va permite sa ramana la baza de antrenament in timp ce in lumea saracilor par sa se fi strans nenorocirile de pe lume: Kkuk-Ji si-a descoperit gospodaria arsa si Chun-Doong ii va da si vestea cumplita a mortii singurului sau fecior, Do-Gab.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
30 ⁄ 15 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.