In ciuda vestilor bune despre prietenul sau, noptile lui Gwi-Dong sunt bantuite de cosmaruri cumplite in care inselaciunea doicii-mame e descoperita si vietile amandourora sunt in pericol. Pe el, vestile despre proaspetii parinti ai prietenului nu-l pot pacali, caci a invatat ca dovezile sunt cele care dau verdictul.
Dong-Nyeo se pregateste sa comemoreze moartea parintelui sau prin ridicarea unui monument, amplasat in fata scolii pe care-a condus-o, si comportamentul ei este ciudat. Coopereaza cu lordul Kim, fostul prieten al parintelui ei dar pe care l-a dispretuit toata copilaria considerandu-l vinovat de decaderea din rang a tatalui sau, acorda in sfarsit atetie deosebita fostului ei amorez Gwi-Dong, descumpanit sa fie acceptat asa, deodata, dar refuza categoric si-n mod jignitor ajutorul lui Chun-Doong in privinta comemorarii. Oricat de priceput si cinsitit este, statutului sau social nu-i este de nici un folos. El va ramane priceputul Chun-Doong, fost cersetor.
Inainte ca Chun-Doong sa afle minunatele vesti ale recunoasterii sale, tot targul stie, caci Soe-Do se sfatuieste cu toata lumea. Mak-Soon e infierata ca mama denaturata care nu si-a recunoscut fiul atatia ani, dar ea are o singura grija, banii si stilul de viata pe care si-l doreste. Pentru Chun-Doong vestea cade ca un trasnet si toate clipele in care a fost renegat se intorc dureros si navalnic in mintea lui. Dal-Yi e cea care pledeaza cu mai multa convingere incercand sa-l faca sa accepte noul statut social. Concubina Mak-Soon, nu sclava, va primi marea inchinaciune din partea unui tanar care nu doreste s-o priveasca dar care e cheia ei spre o viata de lux.
Dintr-o data Dong-Nyeon se ofera sa-l inscrie pe piatra monumentului, ii trimite cadou ginseng tatalui bolnav si-l sfatuie sa nu se mai amestece cu plebea nedemna de statutul sangelui lui. La casa pantofarului Hwang e daruit, cu urari de bine, pantofi din cea mai fina piele lucrati special de batran si roba de matase la care Dal-Yi a muncit mai multe nopti, chiar daca de aici incolo oamenii se asteapta sa fie ignorati si chiar il sfatuiesc sa se comporte arogant pentru a i se recunoaste rangul.
Viata lui Kkuk-Ji si a Geun-Nyon-ei la casa de negot e o vesnica incercare, caci locul e plin de lucruri si mai ales bani iar ispitele sunt mai multe decat clipele zilei insele. Numai cu mare greutate si pazindu-se unul pe altul au reusit ca pana acum sa nu-l faca de rusine pe Chun-Doong.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
7 × 2 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.