asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

The Duo (2011) – episodul 10 subtitrare in romana

Trimis de pe 23 Oct 2011Fara comentarii

Mak-Soon si-a gasit un dragut, invatatul Cho, din a carui cauza se imbata, dispare si lasa crasma toata in grija lui Soe-Dol, care inca o mai asteapta. Noroc de Keun-Nyeon care se straduie sa ajute la repararea lucrurilor.
Dal-Yi face incaltaminte pentru Palat si bunicul Hwang colectioneaza ciorapi regali despre care se spune ca aduc noroc. Kkuk-Ji inca mai da lectii de furat nevestei sale in timp ce Do-Gab prefera sa faca singur toata treaba doar sa nu-si mai vada parintii certandu-se.
Nobilul Kim, influent inca, doreste sa-si plateasca datoria de oanoare catre Chun-Doong si vrea sa-l faca functionar sau ofiter regal si sa-l insoare cu fiica lui, Geum-Ok ! Geum-Ok a crescut, e frunoasa deja, are o personalitate deschisa si indrazneata si fireste, crede ca totul i se cuvine, mai ales favorurile si atentia lui Chun-Doong.
Uciderea invatatului Yi Sal-Hwon da de lucru politiei iar ofiterul Gwi-Dong trebuie sa ia parte la investigatii in timp ce Kkuk-Ji e folosit ca « expert » la reconstituirea jafului din casa celui ucis. Banii subtilizati au aparut in casele din satul cersetorilor si, pe ulite, cateva afise anunta ca Arae e cel care redistribuie bogatiile. La anchetarea crimei, slujitorul isi aminteste de un magistrat de provincie care venea mereu sa ceara bani si era alungat in mod rusinos de catre victima. Descrierea acestuia ii aminteste ofiterului Gwi-Dong de o astfel de persoana, care-i ceruse mancare si doi nyang, chiar in ziua crimei. Aflam apoi ca banii ceruti erau destinati jocurilor de noroc, obicei de care cumnatul nobilului Kim nu se poate dezbara, oricat de nevoias a ajuns.
La sediul Trezoreriei Regale apar probleme. Marfurile nu sunt primite fiindca negustorii obiecteaza asupra mitei ce li se cere pentru a le fi acceptate darile. E chemat si Chun-Doong sa-si negocieze partea de contribuite neagra si e martor la disperarea oamenilor care-si vad castigul dus pe apa sambetei (a se citi buzunarul functionarilor). Transportul mitei a devenit o problema, pentru ca hotii au aflat traseul si caruta a mai fost rapita o data, asa ca se decide schimbarea locului de imbarcare si ofiterul Gong, seful sectiei de politie, isi va primi partea cuvenita pentru serviciile prestate.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*