Tetsuo, personajul din clasicul „Tetsuo: The Iron Man” (1989) al lui Shinya Tsukamoto si din sequel-ul „Tetsuo II: The Body Hammer” va aparea, pentru prima oara, intr-o adaptare intr-o manga. Proiectul va fi realizat de artistul manga Akira Fukaya si va deveni un serial difuzat in revista lunara „Comic Beam”. De-a lungul timpului, Tsukamoto a primit mai multe oferte pentru o adaptare a imaginii personajului Tetsuo in benzi desenate, oferte venite atat din Japonia cat si din strainatate. Dar implacabil le-a refuzat pe toate. Acum, la mai mult de 20 de ani de la primul film, Tsukamoto si-a dat acordul pentru realizarea unui manga, artistului Fukaya. Acesta din urma a fost implicat in proiectul sequel-ului din 1992, unde a facut parte din echipa de make-up si a designerilor de costume, dar si intr-un alt film de-al lui Tsukamoto, „Tokyo Fist”. Regizorul a remarcat faptul ca a ramas placut surprins de acuratetea si fidelitatea artistului fata de imaginea originala a personajului Tetsuo, iar acesta a fost unul din factorii care l-au determinat sa lase manga pe manile acestuia.

Data de inceput a activitatii la viitoarea manga nu a fost data publicitatii, insa se preconizeaza ca aceasta sa se intample in viitorul apropiat, dat fiind faptul ca cel de-al treilea film din seria Tetsuo, „Tetsuo: The Bullet Man” va fi lansat pe dvd si blu ray pe 4 noiembrie. Tsukamoto si Fukaya vor participa, de asemenea, la o conferinta de presa pe 3 noiembrie, eveniment urmat de proiectarea tuturor filmelor din seria „Tetsuo”.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
12 × 20 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.