sundoNume film: Sundo

An: 2009

Tara: Filipine

Gen: Thriller/Horror

Durata: 87 min

Data premierei: 18.03.2009

Regia: Topel Lee

Cu: Robin Padilla, Katrina Halili

Romano (Robin Padilla), un fost militar retras in pustietate, descopera ca are abilitatea de a vedea fantome ale unor oameni care urmeaza sa moara tragic cat de curand. Ingrijorata pentru fratele ei, sora oarba a lui Romana, Isabel, il convinge pe acesta sa se intoarca inapoi in Manila, cu ajutorul Louellei, prietena din copilarie a lui Romana, care e indragostita de acesta. O actrita aspiranta (Kristina), o vaduva (Lumen) si fiul acesteia, Eric, fac autostopul si merg o parte din drum cu cei 3. In drumul de intoarcere spre oras, grupul reuseste sa evite un accident tragic. Insa Romano are niste previziuni. In mainile acestuia ajunge sa stea soarta companionilor sai, incercand sa dezvaluie misterul care sta in spatele premonitiilor sale. Va reusi sa gaseasca piesele lipsa ale acestui puzzle al destinului si sa-i salveze pe ceilalti pacienti inainte sa fie prea tarziu ?

 SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA

2 Comments

  1. O incantare sa reascult Tagalog (dialectul principal in insulele Filipineze, o combinatie intre limba veche a bastinasilor si cuvinte / expresii spaniole, englezesti, chinezesti si japoneze). Nu sunt un mare adept al filmelor de groaza, dar trebuie sa recunosc faptul ca producatorul acestui film a dat lovitura cu „Ouija” in 2007 – unul dintre cele mai vizionate si apeciate filme ale anului.

  2. Multumesc foarte mult,va doresc sanatate si toate cele bune atat voua cat si familiilor voastre ptr. bunavointa de ma lasa sa ma inscriu pe acest sait eu spun ca este cal mai bun in domenuil acesta.
    Si notele maxime ptr. toate subtitrarile puse pe acest sait,o munca titanica pe care eu pot numai sa multumesc si sa transmit inca odata multa sanatate si toate cele bune.
    O sera placuta.

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>