Nimic nu merge bine…. Hae-Won vrea sa renunte la dragostea asa-zis indusa, Jung-Jae e suparat pe propria-i josnicie, Jung-Ah isi vede iubitul gata sa-i accepte proiectul… dar cu alta femeie…. Debandada totala, tristete si deprimare…dar, Min-Woo mai are putere sa planuiasca….un nou inceput cu Hae-Won, fara umbre sau fantasme.
Oare va fi lasat sa-si duca proiectul la indeplinire? Jung-Ah pare sa nu fie de acord si incercand s-o convinga pe Hae-Won ca e doar o dragoste-surogat, cele doua fete au o discutie dificila. Fara s-o delcame cu tarie, ideea de iubire a Hae-Won-ei e la fel cu cea a Jung-Ah-ei si tocmai din cauza neintelegerilor, fata cu doua vieti e gata sa renunte exact la ceea ce-si doreste cel mai mult: sa fie iubita pentru ea insasi.
Intalnirea revelatoare, din nou inundata de ploaie, in statiunea in care si-au petrecut iubirea, ii surprinde pe amandoi indragostitii iar in contratimp. Tocmai cand Min-Woo e ferm pregatit sa-si apere noua dragoste si sa lupte pentru ea, decizia ferma si neasteptat de dura a Hae-Won-ei il lasa fara replica si iar, intentiile nu-i sunt corect intelese, si el, stupefiat, n-are puterea sa le explice.
Jung-Jae este incantat. Estimarea sorei sale a fost corecta. Dar urmarile nu sunt incurajatoare. Mintea judeca si impune standardele demnitatii si, in numele lor, Min-Woo a fost respins cu vorbe grele. INIMA insa, INIMA va ezista durerii ?? Cine e cea care nu mai rezista ?
Ca in toata viata ei de suferinda, noaptea Hae-Won-ei se petrece intr-un pat de spital sub atenta supraveghere a vesnicului infirmier, Jung-Jae. Chiar si sub amenintarea deteriorarii noii inimi a iubitei lui, foloseste ca argument in favoarea lui, grija fetei pentru linistea lui Min-Woo. Inca o data, in momente critice, ii foloseste pe unul contra celuilalt, constient ca le face rau amandurora, dar credincios egoismului si propriului interes.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
24 − 12 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.