asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Summer Scent (2003) – episodul 16 subtitrare in romana

Trimis de pe 30 Mar 2012Fara comentarii

Preocuparea Hae-won-ei pentru Un-hae devine obsesiva. Anularea logodnei n-a facut decat sa-i confirme ca Min-Woo nu-si poate uita prima iubire, in ciuda disrugerii tuturor lucrurilor care i-ar putea-o reaminti. Urmarea e inevitabila. Min-Woo rupe legatura de care nu e sigur si inima franta – a cui oare ? – da semne de mare oboseala.
La gatul Hae-won-ei, in locul colierului cu doua inimi, sta acum colierul fetei parintilor donatorului inimii sale. Abia putand sa respire, gaseste totusi puterea sa plece in cautarea leacului:Min-Woo. O zi petrecuta in compania lui e leacul suprem pentru amandoua fiintele dinlauntrul ei. Raspunsul intrebarilor ce-i provoaca confuzie lui Min-Woo se pare ca este foarte simplu pentru fata cu doua vieti. Fiecare sa-si urmeze calea inimii.
Fiindca au fost vazuti de Jung-Ah, macar se stie ca sunt impreuna, chiar daca nu dau nici un semn de viata si toti sunt ingrijorati pentru sanatatea fetei. Tot mintea ascutita a Jung-Ah-ei gaseste si solutia pentru despartirea definitiva a celor doi. Mai trebuie doar pusa in practica, ceea ce se dovedeste a fi o intreprindere dificila. Cum sa convingi familia ? Cum sa-l convingi pe Min-Woo? Desi grijulie cu sanatatea viitoarei cumnate, Jung-Ah pregateste ceva. Mai intai trebuie spulberat mitul conforma caruia grefa apartine unui «donator» si Hae-won afla ca a fost o «donatoare». Asta schimba oare ceva ? Are vreo importanta ? Daca nu, de ce toata lumea a lasat-o sa creada altfel ?
Unele lucruri nu pot fi impuse cu forta. Deagostea e unul din ele. Asta inceraca Jung-Ah sa faca, invadandu-i casa si amenintandu-l pe Min-Woo cu dezvaluirile pe care le poate face daca nu-i cedeaza. Si a gasit si mana care sa scoata castana din foc pentru ea; dragostea de mama ar putea justifica aproape orice si ar fi scuzabila in orice situatie.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*