asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Summer Scent (2003) – episodul 14 subtitrare in romana

Trimis de pe 23 Mar 2012Fara comentarii

Misterul petecului de hartie si al brustei afectiuni a Hae-won-ei se dezvaluie mai intai lui Jung-Jae. Informatia surorii sale spune ca donatorul este fosta logodnica a arhitectului. Fisa medicala a donatorului confirma identitatea, iar parintele venit sa caute beneficiarul inimii copilei sale este cu adevarat cel confirmat de fisa donatorului. Medicii l-au prevenit ca primitorul inimii ar putea capata, cu timpul, caractere identice cu ale donatorului. Si da, recunoaste fata fetei intalnite la complexul «Cala» si care l-a vizitat si acasa. Pentru Jung-Jae devine din ce in ce mai clar c-a pierdut-o pe Hae-won. Trebuie sa lupte s-o recastige.
La casa inconjurata de campuri cu flori, in miezul noptii de vara, in cantecul greierilor si sub licarirea stelelor, Min-Woo aproape se ingrozeste de repetarea unor fraze ale lui Un-hae iesite de pe buzele Hae-won-ei. Parca-ar fi aceeasi fiinta, dar mai generoasa. Pe Hae-won n-o deranjeaza sa fie mereu comparata cu cea disparuta. E chiar flatata. Va fi iubita cat pentru doua ! Idila inflorita pare a fi scurta. Un telefon dat Jang-Mi-ei ii arata calea lui Jung-Jae.
Ceea ce este cunoastere pentru Jung-Jae, pentru ceilalti este numai intuitie si coincidenta. Ziua renasterii Hae-won-ei coincide cu cea a mortii lui Un-hae. Preferintele Hae-won-ei seamana din ce in ce mai mult cu cele ale lui Un-hae. Aniverarea renasterii Hae-won-ei devine tortura, indurata cu mare greutate iar vizita la mormantul celui caruia-i datoreaza viata, o face mai suportabila. Asa o aniversare trista si singuratica n-a mai avut nicicand. Mereu cineva a sustinut-o si a avcut o familie iubitoare. Acum ea i-a ranit pe toti. Sarbatorirea are totusi loc, datorita Jang-Mi-ei si lui Dae-Poong dar Min-Woo este de negsit… Si pe langa lipsa lui, mai sunt de indurat si reprosurile, bineintemeiate, ale mamei fratilor Jung.
Noaptea trecuta a fost noapte alba si pentru Min-Woo…noapte greu de trecut…nopate a clarificarilor si a deciziilor…

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*