asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Summer Scent (2003) – episodul 1 subtitrare in romana

Trimis de pe 5 Feb 20121 comentariu

Zi de vara. O aversa rapida uda coroanele copacilor, terenul de sport al scolii, aleile marginite de verdeata, elevele de pe teren, o copila adapostita la umbra unui platan si doi tineri trecatori prin viata. Eleva, Hye-Won, epuizata dupa nunai doi pasi, isi doreste ca inima-i sa reziste pana va creste si-si va gasi un iubit alaturi de care sa alerge prin ploaia calduta. Cei doi tineri adapostiti la repezeala sub arcada unei cladiri, se intreaba retoric, el (Min-Woo): « o fi nunta unui tigru ? » ; ea (Un-hae) : « o fi nunta unei vulpi ? ».
Acesta e inceputul unei povesti in care e greu de descifrat adevaratul sens: care-i realitatea si care-i fictiunea ?
Tanarul de sub arcada, in costum de ginere, alearga si se vede ca-i disperat… pe culoarele unui spital; voalul alb cu pete rosiatice atarna de pe o targa cu care medicii se grabesc spre sala de operatii, urmati indeaproape de goana tanarului in smoking. Sala de operatii, doua paciente cuplate la aparate, doua semnale vitale : unul inceteaza, celalalt porneste… O ceremonie funebra…. lume indoliata, sicriu si flori albe… …. Si.. « TAIE »…spune regizorul si se trece la scena urmatoare ! Lipseste aranjamentul floral special, care e pe drum si intarzie din cauza traficului…. Rasuflam usurati… e doar fictiune ! Oare ??
Slujba tinerelor responsabile de decorul floral e salvata de frumusetea aranjametului buclucas si, de data asta doar, regizorul e dispus sa le ierte intarzierea…Una din fete este nimeni alta decat eleva care se ruga sa-i reziste inima pana va creste destul cat sa aiba un iubit ! Si chiar are un iubit, pe Park Jung-jae, pe care se grabeste sa-l intampine la aeroport. In graba de a-l intampina, se loveste de un calator si, brusc, inima-i incepe sa bata cu putere…pentru o clipa doar…destul insa cat s-o opreasca din drum. Acum Hye-won e puternica, poate alerga si isi permite sa cocheteze cu « oppa » cand acesta o cere-n casatorie. O macina insa o dorinta: aceea de a cunoaste familia generosului donator care i-a salvat viata dadu-i o inima noua, chiar daca, simte ea, ca in fiinta ei parca ar fi doua persoane…

Prezentarea: Iulianatotu – asiacinefil.com

1 comentariu »

  • dana a spus:

    sal. cum fac sa pot vedea si eu acest serial? sunt noua pe aici…ms

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*