asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

“Strange Family” şi din nou…zombi ! Plus Kim Nam-gil.

Trimis de pe 30 Sep 2017Fara comentarii

Strange Family in 2018Dupa celebrul “Train to Busan” se pare ca sud-coreenii au prins gust la…zombi! Dupa recentele noutati legate de seria “Kingdom” ce va fi difuzata de Netflix, in care vor juca Ryu Seung-ryong, Joo Ji-hoon si Bae Doo-na, in 2018 in cinematografe va sosi comedia “Strange Family”, o productie despre un om ciudat (un zombi) care aduce o multime de necazuri unei familii si satului in care aceasta traieste. In film vor juca actorii Jeong Jae-yeong, Kim Nam-gil, Eom Ji-won, Lee Soo-kyeong-I, Jung Ga-ram, Park In-hwan si altii.

Jeong Jae-yeong joaca rolul lui Joon-geol, fiul cel mare al unei familii care detine o statie de benzina. Joon-geol isi iubeste foarte mult familia, dar nu stie cum sa arate acest lucru si este mereu intimidat de ceilalti.

Kim Nam-gil este Min-geol, cel de-al doilea fiu al familiei. Este singurul fiu care a facut o facultate, dar este concediat de la locul de munca si se intoarce acasa, neavand unde altundeva sa stea.

Eom Ji-won este Nam-joo, sotia lui Joon-geol. Nam-joo este cea mai mare nora, aceasta ocupandu-se de toate treburile casei in ciuda faptului ca este insarcinata.

Lee Soo-kyeong-I este Hae-geol, mezinul familiei, iar Man-deok este capul familiei, rol jucat de Park In-hwan, un batran mereu pus pe harta care viseaza cu ochii deschisi sa ajunga sa-si traiasca zilele ce i-au mai ramas in Hawaii.

“Strange Family” va avea premiera in 2018 si va fi regizat de debutantul Lee Min-jae.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*