Aaron Kwok
Aaron Kwok

Storm Riders (1998), un „fantasy” cu arte martiale care acum 10 ani a facut furori in intreaga Asie, va avea un sequel. Filmul va fi regizat de fratii Pang, care au la activ cateva succese remarcabile, cele mai importante fiind recentele Re-Cycle si Bangkok Dangerous. „Storm Riders 2” are un buget preconizat de 12 milioane dolari, iar filmarile au inceput in martie 2008, lansarea filmului fiind preconizata pentru octombrie 2009. Perioada mare de post-productie este necesara datorita numeroaselor efecte speciale care vor completa filmul. Acestea vor fi realizate de Fat Face, cea mai importanta casa care se ocupa de efecte speciale din Hong Kong, aceasta avand la activ importante contributii la Re-Cycle si la recentul film al lui Peter Chan, „Warlords”.

Danny si Oxid Pang si-au facut debutul in filme vorbite in limba engleza la inceputul acestui an cu „The Messengers”, dupa care a urmat recentul remake dupa succesul asiatic din 1999 „Bangkok Dangerous” cu Nicholas Cage. Danny isi va continua munca cu „Love with the dead”, in timp ce Oxide Pang va regiza „The Detective”. Sequel-ul lui „Storm Riders” se va bucura de contributia a 2 nume importante care au fost cooptate in acest proiect, este vorba de Yee Chung-Man, directorul de scenografie din filmul „Curse of the Golden Flower” si Ma Choi Shing, responsabilul cu coregrafia si scenele de lupta din Bichunmoo.

Ekin Cheng
Ekin Cheng

Compania producatoare Universe Entertainment (care a produs si marele succes al lui Benny Chan, „Invisible Target”) a apelat la aceeasi distributie ca in filmul original, Aaron Kwok si Ekin Cheng fiind si protagonistii sequel-ului. Acestia revin din nou pe ecrane, impreuna, in acelasi film, dupa un deceniu. Aaron Kwok a declarat, in legatura cu aceasta revenire pe ecran: „Daca trebuie sa facem un sequel, de ce nu ?” La randul lui, Ekin a completat, intr-un scurt interviu acordat Sina News: „Storm Riders a fost primul film cu efecte speciale facut in Hong Kong. Pe atunci, a fost foarte popular. Dupa, n-a mai fost astfel. Seful ne-a spus ca e vremea sa facem un sequel, asa ca vam filmat „Storm Riders 2”.

Articol realizat de Alin © asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
29 + 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.