Dupa confruntarea avuta cu mama vitrega in lift, Ji-Soo pleaca in cautarea lui Song-Joo. Vrea sa-l gaseasca inainte ca ceremonia de dezvelire a picturii murale sa inceapa, si sa-i spuna ca de fapt stie ca Jung-Suh este ea. In ultimul moment reuseste sa-l intalneasca, insa coplesita de emotiile reintalnirii nu poate scoate niciun cuvant, spre linistea lui Yoo-Ri. Ceremonia incepe, iar Song- Joo vine la tribuna pentru a tine un mic discurs; el le spune tuturor ca aceasta pictura, „Raiul”, e un dar pentru cea care va trai mereu in inima lui si careia i-a promis o lume fara durere, fara tristete si fara despartiri. E randul lui Chul-Soo sa spuna cateva cuvinte, chiar sub privirile mamei si surorii care in continuare pretind ca nu-l cunosc. O vede la balcon pe Kim Ji- Soo si-si da seama din privirea ei ca ceva rau se intampla. Nu reuseste sa-si termine discursul si pleaca in cautarea ei. Chiar daca Ji-Soo il respinge, acesta ii da intalnire la ora 12 langa pictura murala spunand ca are o marturisire de facut.
Tae Mi-Ra ii spune lui Yoo-Ri ca Jung-Suh si-a recapatat memoria Amandoua se tem ca aceasta ar putea reveni acasa.In timp ce cele doua discuta, Jung-Suh apare langa ele si le cere explicatii. Le spune ca vor plati pentru toata suferinta ei, iar Mi-Ra are din nou ocazia sa-si etaleze talentul actoricesc.

Prezentarea: Alinabv – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
20 + 2 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.