La patinoar, Song-Joo incepe sa se joace cu Ji-Soo asa cum o faceau cand erau copii. La inceput Ji-Soo nu considera jocul amuzant, insa in final atmosfera si zambetul fermecator al lui Song-Joo o fac sa intre in joc. Din buzunar, Song-Joo scoate caciula rosie, oferita cadou in copilarie de Jung-Suh, incercand sa-i aminteasca lui Ji-Soo de aceea clipa. Din pacate si aceasta incercare ramane fara rezultat, iar bietul Song-Joo sfarseste pe canapeaua din sufrageria sa, plangand.
“Ceva unic in lume.Intotdeauna oferi cadouri ca acessta ?” Vorbele lui Song-Joo o inspira pe Ji-Soo si astfel gaseste conceptul pentru proiectul sau: “Pentru iubirea adevarata”. Colegii impreuna cu Song-Joo primesc cu bucurie noile modele de esarfe, spre disperarea lui Yoo-Ri.
Ji-Soo il viziteaza pe Chul-Soo la locul de munca si intre cei doi are loc o intrecere pe care o castiga, bineinteles, Ji-Soo. Din vorba in vorba, Ji- Soo ii spune lui Chul-Soo ca nu sunt inca logoditi si e liber sa-si gaseasca o alta fata. Yoo-Ri ii propune lui Song-Joo sa mearga sa-si aleaga inelul de logodna, insa se trezeste cu usa trantita in nas. Pictura murala va fi gata in curand, aşa ca Ji- Soo trebuie sa-si tina promisiunea fata de Chul-Soo, sa-i cumpere un inel. Directorul da o petrecere la care e invitat tot colectivul de creatie. La petrecere toata lumea se simte bine, cu exceptia celor doi, Song-Joo si Ji- Soo. De ce oare ?

Prezentarea: alinabv – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
27 × 18 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.