asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Stairway to Heaven (2003) – episodul 4 subtitrare in romana

Trimis de pe 23 Feb 2012Fara comentarii

Chul-Soo picteaza, pregatindu-se pentru Expozitia Nationala de Arta si Ji-Soo il incurajeaza.
Primul drum pe care il face Song-Joo cand ajunge in tara este la casa de la ocean, sa readuca la viata amintirile lui impreuna cu Jung-Suh pe care nu a uitat-o nicio clipa. Ajungand in acelasi timp acolo, Ji-Soo aude sunetul pianului care atinge o coarda sensibila a sufletului ei, fara sa-si aminteasca care ar fi semnificatia. Song-Joo revede scene dragi din trecut cand era impreuna cu Jung-Suh, acestea suprapunandu-se peste prezentul cu Ji-Soo si Chul-Soo. Revine la realitate, dorind sa faca schimbari radicale in firma condusa de mama sa. Yoo-Ri simte nelinistea lui Song-Joo si vrea sa impuna anuntarea logodnei lor la pertecerea aniversara a companiei.
In timpul inspectiei magazinelor, Song-Joo o vede pe Jung-Suh si alearga dupa ea, neintelegand de ce ea nu-l recunoaste si il respinge.
Chul-Soo castiga dreptul de a picta peretele de langa carusel, chiar daca nu cu inima usoara, anticipand parca ceva rau, odata cu demararea acestei lucrari.
Song-Joo ia hotararea sa se desparta spiritual de Jung-Suh, cand ea ii apare din nou in fata, invartindu-se in carusel. Vrea sa vorbeasca cu ea, dar Chul-Soo se opune ducand-o cat mai departe de el. Song-Joo nu renunta, alearga dupa ea si incearca sa-i explice cine este ea cu adevarat, dar fara sorti de izbanda, Jung-Suh nu-si aminteste nimic.

Prezentarea: uruma44 – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*