Celebrul film „Love Story”, cel care a reusit in ani ’70 sa sensibilizeze pana la lacrimi generatia tanara a acelei perioade si nu numai, reuseste s-o impresioneze pe Jung-Suh. Song-Joo incearca s-o linisteasca pe Jung-Suh spunandu-i ca daca unul dintre ei va pleca mai repede din aceasta lume, cu siguranta se vor intalni in Rai si cel care ramane in viata nu trebuie sa verse nicio lacrima pentru celalalt.Insa orice ar spune acesta, Jung-Suh nu reuseste sa se opreasca din plans, surpriza lui Song-Joo neavand efectul scontat.
In sfarsit fiul ratacitor ajunge acasa. Tae Mi Ra incearca sa-l impiedice sa vorbeasca cu tatal vitreg, insa Chul-Soo e mai hotarat ca niciodata sa spuna adevarul despre ce s-a intamplat in urma cu cinci ani. Incepe sa-i povesteasca tatalui sau vitreg despre accidentul de masina pe care l-a avut Jung-Suh in urma cu cinci ani. Ii povesteste cum a urmarit-o pe Yoo-Ri, cum a cautat-o pe Jung-Suh la spital dupa ce ajunsese prea tarziu la locul accidentului si cum in final a reusit s-o gaseasca pe aceasta, ranita si plina de sange in casa tatalui sau natural. Tae Mi-Ra impreuna cu Yoo-Ri continua sa nege si sa-l faca mincinos pe Chul- Soo. Satul de cearta, acesta le spune celor doua vipere ca va pleca din casa numai dupa ce Jung-Suh se marita, el continuand s-o iubeasca ca un frate.Cand lucrurile pareau deja sa reintre in normal, o alta veste cutremuratoare va zgudui familia Jung-Suh si dragostea celor doi.

Prezentarea: Alinabv – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
16 × 14 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.